Včeri sem bil spet mal pr Timiju na obisku. Sem imel mal novoletnih lučk na števcu
Diagnostika pokazala, da se res senzor za števec km poslavlja. Naročen je že nov
In verjetno je nekaj z lambdo narobe pred katom. Zdej sem frej in bomo tole vse lepo poštimal.
Pol sem pa še v merkur skočil po tole
Na stari objemki je polž zanič in slabo prime. Kr sem picajzel bo treba tole zamenjat
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Dons je bla prva stvar na urniku obisk Timi-ja. Senzor na menjalniku za km je zamenjan. Še potovalni računalnik mi zdej boljš dela. Prej je kr odsoten ratal včasih.
Budget -54€
Sem pa že dobu prvi paket dons za RS-a:a2_Fredy_kul sam iskat ga še morm it na pošto...
Še mal reklame za Timi-ja. Ena žiletka za rezat
p.s. še dobr, da nisem kak emo
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Dobijo se tipske zavesice za Clio II, samo po pravic povedano je tisto prst v rit. Mogoče če maš 14" brez distančnikov še pogojno dajo neki od sebe. Za kaj bolj resnega so pa premajhni, preozki in prekratki, tako da tole kar maš zdej je še najbolš (no, barva je stvar okusa)
Vem kake so tiste originalne za navadne cliote.... tist je brez veze gor dajat na RS-a.
Tele ko jih mam zdej odlično opravlajo svojo nalogo. Ko je dež pa to sranje je sam zadnji bok mal vsran. Vrata pa prag sta čist lepa in brez umazanije
Torej namen je dosežen. Mogoče pa za drug let črne nabavim... bom vidu.