Danes parkiram avto, motor ugasnem in dam v kontakt in začne ventilacija na pouno delat ??? Prej sploh nisem imel ventilacije vžgane. Dam ven ključ, nazaj not v kontakt in spet enako..!! Lučke se mi sploh ne vžgejo.. Tema, dela samo ventilacija Prav tako ko premikam volan počasi na mestu se včasih premikajo luči gor in dol??
Bi vedel kdo kaj naj pogledam..?
Je pa Renault Clio II 2005 let.
Hvala.
Zadnjič spremenil Neven, dne 22 Dec 2011, 17:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Js bi prvo poskusil odklopit akumulator, pa ponovno nazaj. Če ni razlike bi preveril mase, da se ni kaj losalo. Če nebi blo nič bolš bi poklical avtoelektriko, oz nekoga k se na to spozna...
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate
Odklop aku. za par minut tko k ti je že gagi povedu. Vmes preglej vse varovalke na levi strani in spodaj pod armaturo na levi strani še releje. Na koncu poglej še releje in varovalke v motornem prostoru in prklop nazaj aku.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ko imam v kontaktu oz. ko vžgem motor nemorem sploh ugasnit ventilacije, in piha s polno močjo. Če spremenim smer pihanja na noge oz. na šipo dela, če pa hočem ugasnit, oz. zmanjšat moč pihanja se ne odziva. Sem pa danes tudi avto opral če ima to kaj veze?
Je pa avt. klima...
No danes, ko sem se peljal v službo sem opazil da vsi gumbi delajo normalno, edino moč ventilacije se ne da spreminjat. Avt. klima sama zmanjša moč ventilacije na ekranu, vendar piha še vedno max.
Danes bom probal še izk. akumulator pa pregledat releje, ampak dvomim da bi bili releji, varovalke...
Če ti dela samo na 4 stopnji je sam motorček ok. Fuč je reostat.. poglej grejo kabli z njega na vwntilator. Sicer imajo eni drugače.
Če ne bo šlo pofotkaj.
head19 napisal/-a:Crknal ti je regulator hitrosti, je pa na sovoznikovi strani pod brisalcim ( stran moraš dat ono črno plastiko plastiko)
Hmm kot kaže tam dela vse normalno. Kje točno je ta regulator? Zraven motorčka?
Sem pa tudi opazil, da tam kjer vklopiš rele za ventilacijo gre spodaj ena žička črno-rumena, katera ima non-stop napajanje, neglede na to ali je vkl. ali izkl... in to je narobe, kajne?