Ker sem neodločen me zanima kateri avto bi vi izbrali. Ker mora imeti veliki prtljažnik in višje sedišče.
Kangoo, Berlingo, WV cady, Fiat Doblo
Izbiram med temi lažjimi dostavniki z sedeži saj so veliko prostorci dražji.
kateri avto izbrati
Govorimo o novih avtomobilih? Če gre za nove, potem meni osebno vizuelno najbolj Berlingo, čeprav so imeli kar nekaj porodnih težav (poglej citroenar forum). Vozil sem testnega 90 konjskega pa mi je bil kar malo podhranjen, drugače pa zelo prostoren in udoben položaj za volanom.
Kangoo je mogoče malo manj atraktiven, težava z manevrom izogibanje losa-se je skoraj prevrnil, ESP naj bi to odpravil. Veliko opreme, občutek pa kot v scenicu, bolj udobna vožnja kot v Berlingu, kjer zadnja prema močno nabija skozi luknje.
Fiat-oblika mi ne potegne, dobri diesel motorji in zelo prostoren, vozil ga nisem, notranjost mi je preveč pusta.
Caddy pa mi je predrag, to je pa edino kar lahko povem o njem.
Če pa misliš rabljenega, potem pa je še malo bolj komplicirano, ker imaš več modelov glede na letnik.
Kangoo je mogoče malo manj atraktiven, težava z manevrom izogibanje losa-se je skoraj prevrnil, ESP naj bi to odpravil. Veliko opreme, občutek pa kot v scenicu, bolj udobna vožnja kot v Berlingu, kjer zadnja prema močno nabija skozi luknje.
Fiat-oblika mi ne potegne, dobri diesel motorji in zelo prostoren, vozil ga nisem, notranjost mi je preveč pusta.
Caddy pa mi je predrag, to je pa edino kar lahko povem o njem.
Če pa misliš rabljenega, potem pa je še malo bolj komplicirano, ker imaš več modelov glede na letnik.
Bencinski filter
Spoštovani!
Zanima me kje se nahaja bencinski filter v kangoju 1.2 16w letnik 2002.
Hvala
Zanima me kje se nahaja bencinski filter v kangoju 1.2 16w letnik 2002.
Hvala