pozdravljeni! mati je mela nesreco danes in je kar nekaj skode.blatnik vrata sipa so fuc. pa me zanima kako je ce kupim druga vrata komplet iz drugega avta...se da kljucavnico yudi zamenjat ali ne? najlazje je ta resitev skrbi me samo kako je z kljucavnico...ima pa normalno daljinsko zakljepanje
no super. pač vprašam preden kupim da nebo potem preveč dela. Ker nebi rad mel še drugih stvari polek Zdaj morem pa samo še dobiti te dele. ve kdo za kakega cliota zbitega ? ph1, vrjetno nima enakih vrat kot pa ph2 ?
Vrata clio PH1 in PH2 so čisto identična. Drugačne sop samo okrasne letvice. Snameš jih dol tako da jih porineš proti sprednjemu delu avtomobila. Glede ključavnice se pa zamenja samo vložek. Če si malo tehnični tip je res enostavno.
kaj pa notranje tapete tudi pašejo kot ata na mamo ? namreč iz ph2 v ph1 ? ker sem najdo ena vrata od cliota ph1 pa še črna so se pravi iste barve. Ampak me skrbi za tapete in potem vso vezavo ki pripada. ( pomik stekel ... )
Obstaja navadna črna in metalik črna. Pa če boš vzemal vrata od ph1 boš moral pante prestavljat ker to se mi zdi da je edina razlika med njima. Ko sm jz isku leva vrata sem tut najdu samo od ph1 in mi jih je klepar mal predelu da so pasala.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
ja saj to lih...mislim pa da so mel ph1 navadno črno in ne metalik. Jebo jih še na servisu mi ne znajo povedat A da bi bli panti tudi drugače ? Namreč vrata imam od ph1 pa še črna so komplet...