Word!kmetek napisal/-a:samo tisti ki ga ne spravi pod recimo 8l naj se malo zamisli nad načinom svoje vožnje
Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Včeri sem šel na "adrenalinsko vožnjo" pa je ene par fork ratalo med postanki
tale ovinek v ozadju je zelooo zanimiv

kle sem pa nežno nasedel na plastiko pod motorko

Lp
p.s. če ne bo kmal kšn sneg bodo gume šle počas
tale ovinek v ozadju je zelooo zanimiv

kle sem pa nežno nasedel na plastiko pod motorko

Lp
p.s. če ne bo kmal kšn sneg bodo gume šle počas
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
a sm jzt vidm pikapolonco?
Ta je zihr iz tle; http://nakup.pikapolonica.com/
Nos; a kej ne vemo?
, bomo šli pt?
Ta je zihr iz tle; http://nakup.pikapolonica.com/
Nos; a kej ne vemo?
mal na off:
Aj.., škoda
, najprej sm pomislu, da boš kej zibal, in da bo ta slika šla v družinski beba foto album
Jah, pol ti pa treba kako dobro reklamo nardit, da boš kako fejst ulovu - maš kake dobre reference?
poleg tega, da maš dobr avto?
Slike delaš fenomenalne, če te slike opazi slikarka/oblikovalka/arhitektka si pečen, take se menda ne boš branu ane
, ji boš raskazu Monaškega princa - ji boš reku; Predstavli si, da je to vse kar tle viš, tvoj princ na belem konju 
Aj.., škoda
Jah, pol ti pa treba kako dobro reklamo nardit, da boš kako fejst ulovu - maš kake dobre reference?
Slike delaš fenomenalne, če te slike opazi slikarka/oblikovalka/arhitektka si pečen, take se menda ne boš branu ane
kje se ti vozš....za srne pa medvede še razumm, ampak krave... pa pikapolonice
... doživljaš cel živalski vrt

..če boš koga meni podobnega pelu se merki; lej - žirafa!
, dej neeeehi no...

..če boš koga meni podobnega pelu se merki; lej - žirafa!
Zadnjič spremenil dci, dne 11 Dec 2011, 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
avto je dobrdci napisal/-a:Ej, sam ti tole res dobr slikaš, sam še ne vem kaj točn je tko dobr, al fotoaparat al avto, neki od tega je bolš!, pa vreme trofnš, bol k indijanci!
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.