Clio 1.8 16V l.94 - se tanou 16v (Prodan)
No kot ste opazili se je najina skupna pot s Cliom predčasno končala.
Po dobrih 5ih letih je zaradi pospešenega nakupa drugega vozila bila potrebna prodaja. Sam mislim, da je šel v dobre roke tako in tako pa ga bom še pogosto srečaval saj je avto prestavljen le za kakih 15km.
Za konec lahko le povem, da če kdo kadarkoli razmišlja o nakupu 16v-ja mu ga iskreno priporočam saj mislim, da je malo avtomobilov, ki ti narišejo na obraz tak nasmešek kot ti ga ta.
Je pa bila danes zaarana tale zadeva katera bo predstavljena v prihodnjih tednih v svoji temi.

Po dobrih 5ih letih je zaradi pospešenega nakupa drugega vozila bila potrebna prodaja. Sam mislim, da je šel v dobre roke tako in tako pa ga bom še pogosto srečaval saj je avto prestavljen le za kakih 15km.
Za konec lahko le povem, da če kdo kadarkoli razmišlja o nakupu 16v-ja mu ga iskreno priporočam saj mislim, da je malo avtomobilov, ki ti narišejo na obraz tak nasmešek kot ti ga ta.
Je pa bila danes zaarana tale zadeva katera bo predstavljena v prihodnjih tednih v svoji temi.

@nightmare-zvit si kot lisicanightmare napisal/-a:No kot ste opazili se je najina skupna pot s Cliom predèasno konèala.
Po dobrih 5ih letih je zaradi pospešenega nakupa drugega vozila bila potrebna prodaja. Sam mislim, da je šel v dobre roke tako in tako pa ga bom še pogosto sreèaval saj je avto prestavljen le za kakih 15km.![]()
Za konec lahko le povem, da èe kdo kadarkoli razmišlja o nakupu 16v-ja mu ga iskreno priporoèam saj mislim, da je malo avtomobilov, ki ti narišejo na obraz tak nasmešek kot ti ga ta.
Priznaj, da zato ker so cenejši.
Tu se mi ne gre za to, da bom najhitrejši na cesti vendar za uresničitev san. Nikoli nisem bil za nove avtomobile tako, da razni RSi pri meni odpadejo in prav tako mi novi M3 ne potegnejo. Je lep in seveda hud avto ampak imel pa ne vem, če bi ga. Dobr v glavnem ker nimam denarja
pa tud če bi ga imel vprašanje, če ne bi raje kupil kaj drugega iz "old school" izbora.
Tu se mi ne gre za to, da bom najhitrejši na cesti vendar za uresničitev san. Nikoli nisem bil za nove avtomobile tako, da razni RSi pri meni odpadejo in prav tako mi novi M3 ne potegnejo. Je lep in seveda hud avto ampak imel pa ne vem, če bi ga. Dobr v glavnem ker nimam denarja
Haha, ni to moj point... sem si bolj želel RSanightmare napisal/-a:Povej mi kolk bo tvoj RS ko bo star 14 let.Cr00k napisal/-a:Težko priznam - ker bi ene 2 M3ja (E36 se razume) dobu, kolikor sem za RSa (beri: enega) zapravunightmare napisal/-a:Priznaj, da zato ker so cenejši.![]()
![]()
Zdej ne vem za cene drugih M3 ampak v mojem primeru 2h nikakor ne bi dobil.
Za svojega sem dal dobrih 20k (z akrapovičem, LSDjem... da ostalega niti ne omenjam). Za 10k pa že kar solidnega e36 m3ja dobiš... sem tako od oka ocenil
Zdej pa dost off-a!
Čimprej novo pridobitev predstav..