Megane coupe 99 1.6 16v
Megane coupe 99 1.6 16v
Lp, zanima me kako je kaj s plastičnimi letvicami na strehi tega avtomobila. Imam napihnjene in gledajo ven. Opazil sem, da tega problema na cesti nimam samo jaz, ampak večina. Preiskal sem že forum samo nisem nič našel na to temo...
Danes sem šel na uradni servis in stane en kos 85€, kar znese za oba 170€. Občutno predrago. Se dobijo kakšni ponaredki ali je alternativa samo kakšen odpad in deli?
Danes sem šel na uradni servis in stane en kos 85€, kar znese za oba 170€. Občutno predrago. Se dobijo kakšni ponaredki ali je alternativa samo kakšen odpad in deli?
Power is nothing without control!
- lukeatluke
Al pa kupiš obojestranski trak (kot se tudi uporablja za lepljenje tablic) in jo enostavno prilimaš.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
- Borut Povše
- Kraj: Kamnik
-
dr__de
OK, bom probal tekom tedna kaj poklicat pa vprašat če se dobijo ponaredki, ali pa bo res treba kakšne rabljene dobit, pa potem prilimat. Ker te so že toliko uničeni da jih tudi dvostranski trak nebi držal 
Bo treba dobit še cev za zrak, ki pride od sprednjega dela avta do airboxa. Upam da kje dobim od zbitega avta, ali pa si jo naredim sam, ker sem tudi na servisu vprašal za to cev in se dobi samo v kompletu z airboxom, ki pa stane seveda pičlih 145€
Če pa kdo še izve za te strešne letvice pa naj javi kako in kaj. Hvala vam za pomoč!
EDIT: Mogoče kdo ve glede teh letvic če pašejo od navadnega tudi na coupe in če od 96 letnika na 99? Hvala.
Bo treba dobit še cev za zrak, ki pride od sprednjega dela avta do airboxa. Upam da kje dobim od zbitega avta, ali pa si jo naredim sam, ker sem tudi na servisu vprašal za to cev in se dobi samo v kompletu z airboxom, ki pa stane seveda pičlih 145€
Če pa kdo še izve za te strešne letvice pa naj javi kako in kaj. Hvala vam za pomoč!
EDIT: Mogoče kdo ve glede teh letvic če pašejo od navadnega tudi na coupe in če od 96 letnika na 99? Hvala.
Power is nothing without control!
- lukeatluke
- lukeatluke