Megane III - meglenke kot smerne luči
Megane III - meglenke kot smerne luči
Lep pozdrav!
Zanima me ali je mogoče sprogramirat na Meganu III meglenke tako da svetijo pri zavijanju
Zanima me ali je mogoče sprogramirat na Meganu III meglenke tako da svetijo pri zavijanju
2. se da nastavit v menuju avtoradia (Curve), 3. pa v meniju potovalnega računalnika, ko avto stoji (Settings).brabzel1 napisal/-a:npr..
1. dnevne luči(zadnje ne gorijo)
2. avt..višanje in nižanje glasnosti radia ko greš hitreje
3. na kratko potrobi ko ga zakleneš oz odkleneš
....
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Baje (nepreverjeno), ampak informacije iz servisa so tade, da se da vklopit tudi nadzor tlaka. Sem sicer že pisal o tem v eni temi... Kolikor mi je mehanik razlagal, bi ne naj (POVDARJAM : BI SE NAJ) na opremi Privilege dalo vplopiti senzorski nadzor tlaka pnevmatik, vendar je potrebno kupit senzorske ventilčke. Ker se mi zadeva ni zdela toliko pomembna in interesantna se z njo nisem ukvarjal več. Je pa potrebno v dialogisu preveri še številke računalnika, vendar ne vem katerega.... Tako, da če ima kdo voljo in koga na servisu, ki ima voljo, se lahko malo poigra s tem...
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Fora je v sprejemniku, ki ga ni... Tudi dvojnonzaklepanje obstaja, ampak rabiš dva motorčka oz. drugačna stikala... Ki jih zopet ni v opremi za naš trg...Nejko napisal/-a:Baje (nepreverjeno), ampak informacije iz servisa so tade, da se da vklopit tudi nadzor tlaka. Sem sicer že pisal o tem v eni temi... Kolikor mi je mehanik razlagal, bi ne naj (POVDARJAM : BI SE NAJ) na opremi Privilege dalo vplopiti senzorski nadzor tlaka pnevmatik, vendar je potrebno kupit senzorske ventilčke. Ker se mi zadeva ni zdela toliko pomembna in interesantna se z njo nisem ukvarjal več. Je pa potrebno v dialogisu preveri še številke računalnika, vendar ne vem katerega.... Tako, da če ima kdo voljo in koga na servisu, ki ima voljo, se lahko malo poigra s tem...
Re: Megane III - meglenke kot smerne luči
Lahko se poigraš; senzor zasuka volana je vgrajen v sam modul električnega serva. Potem pa signal na meglenki, skupaj z dimerjem za izklop...brabzel1 napisal/-a:Lep pozdrav!