Ex-clio dci in Laguna 1.9 dci Dynamique 2002
- Truckdriver \8/
- Kraj: Grosuplje
- Truckdriver \8/
- Truckdriver \8/
- Truckdriver \8/
- Truckdriver \8/
No po dlogem času, da se malo oglasim
Trenutno stanje na števcu je 132000km, povprečna poraba je kar solidna razvidno s slike. Odstranil sem okvirje tablic ter tubo zamenjal z malo močnejšim bassom:). Prejšni teden sem zamenjal gumice od stabilizatorja(smotano za zamenjati, da je joj) potem sem moral še zamenjati računalnika. Tistega za notranje upravljanje pa tudi tistega za motor, ker se je avtu absolutno zmešalo. Zdaj me pa še zanima ali je potrebno dati programirati računalnik na te šobe, ki jih imam v avtomobilu, ker nekateri pravijo, da je to potrebno nekateri pravijo pa, da ni potrebe
Drugače motor normalno deluje, ampak se mi zdi, da je pumpa bolj glasna kakor je bila pred tem.

Trenutno stanje na števcu je 132000km, povprečna poraba je kar solidna razvidno s slike. Odstranil sem okvirje tablic ter tubo zamenjal z malo močnejšim bassom:). Prejšni teden sem zamenjal gumice od stabilizatorja(smotano za zamenjati, da je joj) potem sem moral še zamenjati računalnika. Tistega za notranje upravljanje pa tudi tistega za motor, ker se je avtu absolutno zmešalo. Zdaj me pa še zanima ali je potrebno dati programirati računalnik na te šobe, ki jih imam v avtomobilu, ker nekateri pravijo, da je to potrebno nekateri pravijo pa, da ni potrebe

Prijaznost, strpnost in brzina na cesti moja so vrlina 
- Truckdriver \8/
Po dolgem času se spet malo oglašam
sedaj je avtek preobut v zimske copatke in pa še nekaj novosti zamenjal sem radio Pioneer z bolj zmogljivim Jvc-jem, ter ojačevalec(ker je bil prejšni prešvoh) in pa v prtlažnik namestil 2 neon lučki, ki utripata po tonu bassa

Imam pa eno težavo in sicer mi utripajo luči če imam bolj privit radio, ker je baje slaba masa. Kako bi odpravil to težavo

Imam pa eno težavo in sicer mi utripajo luči če imam bolj privit radio, ker je baje slaba masa. Kako bi odpravil to težavo
- Truckdriver \8/
- Truckdriver \8/
Sem ugotovil napako, matica z katero je pritrjen kabel za maso je bila losana. Zdaj vse funkcionera:) Zanima pa me še to če ima ta clio tudi mikro filter za kabino in če ga ima me zanima kje se potem nahaja.
In ker je bilo malo dolgčas.... http://www.youtube.com/watch?v=7QqWzZmK ... redirect=1
In ker je bilo malo dolgčas.... http://www.youtube.com/watch?v=7QqWzZmK ... redirect=1
Filter kabine imaš na desni strani pod šipo. Odpreš motorni pokrov in imaš na sovoznikov strani en del plastike pri brisalcih ki je ločen od drugega. Snameš tisto dol in imaš spodaj na škatli ventilatorja en podolgovat pokrovček privijačen z ene 3-4 vijaki, no tam spodaj je filter 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
- lukeatluke
- Truckdriver \8/
Mikro filter je zdaj zamenjan
Je bil že kar precej umazan.

Lukeatluke- imam samo še eno sliko od avta iz strani, barval pa sem z flumastrom katerega lahko kupiš v A3M, cena je okoli 5€ pa sem z njim pobarval gume na cliotu pa na peugeotu pa še na kamionu eno. Tako ,da je eden čisto dovolj:) Ko jih barvaš, jih moreš vzeti dol z avta (drugače barva poteče). Ubistvu je to barva kot barva samo, da je v flumastru.
Takšen flumaster je to.

Še slikca iz bočne strani.

Je bil že kar precej umazan.

Lukeatluke- imam samo še eno sliko od avta iz strani, barval pa sem z flumastrom katerega lahko kupiš v A3M, cena je okoli 5€ pa sem z njim pobarval gume na cliotu pa na peugeotu pa še na kamionu eno. Tako ,da je eden čisto dovolj:) Ko jih barvaš, jih moreš vzeti dol z avta (drugače barva poteče). Ubistvu je to barva kot barva samo, da je v flumastru.
Takšen flumaster je to.

Še slikca iz bočne strani.