Gran Turismo

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Odgovori
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Turbobitch napisal/-a:Kopujem avto pa sm bil na forumu lihk. Kok časa na dan pa igrate da mate tok avtov!
Tam okoli 8-10 ur, ne več. :lol: V resnici pa pol ure pa če maš špil pol leta se kar nabere. Daj razlož ti men kaj te tako skrbi zadnje cajte za nas? Če kupuješ avto pa te skrbi prosti čas poglej male oglase pa se ne čohaj tam kjer te ne srbi. :wink:

Lepe fotke. Feltne, ki so na Integralki so tudi meni res všečne. Tile Lotusi so pa fajn dokler se drži, ko se ne več pa adijo kruti svet. :lol:
Uporabniški avatar
Turbobitch

Odgovor Napisal/-a Turbobitch »

Na ***** mi gre spidojc ka ne zna dojet šale pol je pa še neki pameten čeprov nima pravice bit. Vseen mi je če špilate 10 ur na dan. Zihr je dobr za zdravje in razmnoževanje.
My bitch is the best.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Sorry bitch te tolk poznam da vem da je blo tm 10% šale 90% pa je***je,poleg tega pa to ni bilo prvič...

Pa odras že enkrat, glej kam si to pruleku iz FB privat sporočila na reno forum.

Aja pa še to, sej sem se jest tut sam šalu 8)
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Turbobitch napisal/-a:Na ***** mi gre spidojc ka ne zna dojet šale pol je pa še neki pameten čeprov nima pravice bit. Vseen mi je če špilate 10 ur na dan. Zihr je dobr za zdravje in razmnoževanje.
No a je bilo to tako težko napisat? Ne pa, da nekaj drkaš v glavo? Sam je pa zanimivo, da se ti da obremenjevati. Mene naprimer boli ***** zate in ti ne bi težil ne na FB in če bi me tam zbrisal zihr ne bi hodil po forumih in ti še tam težil (rečmo na alterju). Tebi se pa da potem it provocirat še na Renault forum. :wink:

Ja saj vemo, zdaj si očka in si se ful zresnil in sta ti glavna razmnoževanje in zdravje. Mal se vprašaj kaj si prej počel. Sicer si pa 2 leti starejši, ostali imamo še čas kako napumpat. :lol:
Uporabniški avatar
Turbobitch

Odgovor Napisal/-a Turbobitch »

Morm ga mal provucirat. Da nebo slučajno mu dolgčas. Pa fajn sarkazem tam na koncu.
My bitch is the best.
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

Ne poznam osebno ne enega in ne drugega in nikakor se ne mislim postavljat na nikogaršnjo stran, ampak čas je da oba prenhatat s smetenjem po forumu in se dobita na kavi in se pomenita brez podjebavanja na Facebooku in našem forumu...
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

Legenda v moji garazi

Slika
Slika
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Kdo pravi da je GT samo igra :)

Slika
Uporabniški avatar
Symon

Ja tega je kar dosti ja. 8)

Dve fotki enega mojih najljubših avtov. Hecno, nima špere ampak vleče pa vseeno lepe špure. :lol: Sicer je pa čisto stock, generalka, školjka poštimana. Za foro sem ga edino navil na 180hp ter težo zvišal (!!) na 1100 kg. Ne vem a je to zato ker ga imam v resnici ampak res ga najlaže peljem. Kak CTR je sicer hiter ko saan ampak je trši za vozit.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

zakon 8) jst mam rumenga
p.s. zdej ne morem špilat, k je ps3 crknu :x
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

dons dobu ps3 iz servisa.... dam not GT5 in dočakam razočaranje :mad:
vsi shranjeni podatki so šli v pm :rainbowafro:
:fist: :multi:

me je kr minilo vse zdej :roll:
ponovi vajo :mad:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Men je ene 3x use zbrisal,pol sem si pa začel na usb shranjevat :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Če bo šel kdo furat un Red Bull challenge naj ga opozorim, da je za gold nagrada 5 milijonov Cr. Tako, da prej zapravite denar pod 15.000.000 Cr, če ne gre un denar v zrak. Jaz sem se zajebal in sem se zdaj odločil, da bom nabavljal kar sve avte po abecedi samo, da me kdaj ne preseneti še kaka taka nagrada. Aja gold sem dobil v prvo pa vse pomoči na off. :lol:

Druga novica je pa upgrade na 2.0, ki je velik kar 1 Gb. 8) Dodanih je nekaj avtov, možnost izbire vremena in ure na tistih progah, ki to omogočajo. Standard avti imajo zdaj u preprost kokpit. Filmčke se zdaj lahko previja[/b], juhej za fotkanje ognja iz avspuha! 8) Nov plac za slikat (nascar boksi), podpora G25/27 V glavnem ful popravkov in dodatkov. Z 18. oktobrom bo pa na voljo še dodatek, ki se ga bo dalo nabaviti in bo vseboval 2 novi progi (ena karting proga v stilu Las Vegasa ponoči in Spa!), 15 premium touring dirkalnikov in gokardov (jr, 100 in 125). Na voljo bo tudi komplet čelad in oblek in ja, tudi opcija, da se oblečeš v Sebastian Vettla ali pa v Stiga bo. :lol: Aja pa 100 novih barv (chrome, matte, polarize, flouescent..). Tule je en kratek predogled:

http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5- ... corchamps/

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Online carnage! :lol:

Šus kup si eno bluetooth slušalko, da boš še ti kako lovsko izjavil med dirko. :lol:
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

kakšne slušalke pa delajo, katerekoli ali kakšne drage?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori