Varovalka na diferencialu Clio RS - meče ven
Tudi se ti lahko zgodi. Samo moraš vedet, do ko enkrat vrže ven potem poškoduje tist rob in maš zmeraj probleme. Najslabše je tk ko so rekli, da namotaš in pol burnout. Jaz sem avto s tem problemom že kupil tk da moram rihtat.
dkrevs, sej to mi ni bilo jasno, zakaj brušenje. Se pravi komot privarim gor.
Drugače za tist kos niti ne rabiš mer. Lahko si sam zmeriš doma. Noter mora gledati toliko, koliko drži varovalka+podloška in še rob zraven. To ti je notranja mera. Od zunaj pa pač toliko da lahko prišraufaš vijake z malo večjo glavo. Mislim da so M5.
dkrevs, sej to mi ni bilo jasno, zakaj brušenje. Se pravi komot privarim gor.
Drugače za tist kos niti ne rabiš mer. Lahko si sam zmeriš doma. Noter mora gledati toliko, koliko drži varovalka+podloška in še rob zraven. To ti je notranja mera. Od zunaj pa pač toliko da lahko prišraufaš vijake z malo večjo glavo. Mislim da so M5.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Avto nevozen. Občutek tak, kot da je avto na dvigalki.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Ja, tega se še najbolj bojim čeprav mislim da to ni možno, ker tam pride samo polos. Tista šalčka pa ne da, da bi kakšne takšne zadeve prišle noter, se pravi uniči lahko samo polos oz. un tripod ali kako se mu reče.dkrevs napisal/-a:Zna pa bit problem, če ti zavarjeno varovalko utrga in tisti zvar oz. njegove drobce potegne v menjalnik.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Zadeve nisem še rešil ker enostavno ni blo cajta. Odločil sem se pa da ne bom varil ampak bom dal tisto "flančno" varovalko kot jo ima Clio II RS 182 KM. Klical sem že na servis ampak mi to lahko naročijo samo po št. šasije tk da bi prosil kakega lasnika Clia II RS 182 da če mi lahko pošlje na privat št. šasije da lahko pol dobim kataloško tega dela.
Lahko pa tudi kdo najde kataloško če ma možnost.
Lahko pa tudi kdo najde kataloško če ma možnost.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Super. Najlepša ti dala (izberi pa sam).
maš v dobrem
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
No pol pa še to preveri da vidimo pri čem smo. Mogoče bo ista cena kot na ebayu. Dej mi pol še kataloško zrihtaj. Lahko na PM.
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG