Clio II 1.4 16V - naprodaj

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Še injektorje in par malenkosti pa je fertik. Zdej pa auspuh na vrsto pride počas? Spodn del kolektorja si že zožal?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Tole mi je pa všeč! :D
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Točno tako.. ..potrebno je še malo ojačati plenum (še par plasti rovinga), narediti prirobnico za loputo, vse skupaj pobrusit in pobarvat. Potem še zrihtat injektorje in sesalni kolektor bo končan. Nato pride na vrsto izpušni kolektor (od Clia RS 172). Tam bo še kar nekaj dela..
melonca'r

Moral sem preizkusit ali vse skupaj paše.. ..seveda sem bil navdušen, full :lol:

Slika

KUKU

Slika
melonca'r

Avto je naprodaj. Več info na PM.

Prav tako je naprodaj nekaj "rezervnih delov":

- komplet 1.6 16V motor (K4M)
- zgoraj poslikani sesalni kolektor za 1.4 16V ali 1.6 16V motor
- generalno obnovljen 1.6 8V motor (K7M) z menjalnikom (JB1046)
- 1.7 turbo motor (B18FT) v delih (motor je razstavljen in pripravljen na sestavo) + oba kolektorja s turbino, vsa inštalacija itd
- 4-2-1 izpušni kolektor + izpuh za 1.4 ali 1.6 8V motor (to je bilo na 5ki)
pa še veliko drugih delov.
melonca'r

Avto (v serijskem stanju) bo kmalu dobil novega lastnika. Naprodaj bo nekaj delov, ki so se nabrali v tem času:

- komplet 1.6 16V motor (K4M)
- komplet Renault Clio RS Gr.N podvozje + GR.N diski (280mm) z Fritech dirkalnimi ploščicami (+ peste)
- zgoraj poslikani sesalni kolektor za 1.4 16V ali 1.6 16V motor
- 1.7 turbo motor (B18FT) v delih (motor je razstavljen in pripravljen na sestavo) + oba kolektorja s turbino, vsa inštalacija itd

Zgodba s Cliom se končuje, sedaj imam doma italijanske špagete.. ..2005 Alfa Romer 156 SW 2.4 JTDm (176KM) :twisted: Na spodnji sliki je "zimski setup", za toplejše dni imam v garaži 17" platišča OZ Superturismo GT. Avto je premehek, tako da bo spomladi dobil drugo podvozje (verjetno Bilstein B8 amortizerje, Eibach Pro-kit ter ali GTA stabilizatorje ali Eibachove), mogoče boljše zavore in po ECUju se bo "čaralo. Ostalo ostane serijsko.

Slika
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Aja, ti si vzel karavana, sem skoz mislu da bo limuzina. Naj ti služi tale sleeperček.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
melonca'r

kmetek napisal/-a:Aja, ti si vzel karavana, sem skoz mislu da bo limuzina. Naj ti služi tale sleeperček.
Bi imel raje limuzino, ampak žal jih je zelo malo s tem motorjem. Pa ta avto je imel kolega, tako da je bil dober nakup. SW je bolj šminka kot pravi karavan (ki ga dejansko res ne potrebujem).. ..dejansko ima precej majhen prtljažnik za karavana.
Odgovori