Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
In katera "budala" jih je šenkal za 50€? Ker je bil izgleda res obupan ali pa ni imel pojma koliko so nove.
In ja, 100€ je pomoje zelo lepa cena za nekaj kar ima malo kilometrine za seboj (ja tudi moji so kot novi ) in je koštalo 170€ (imam račun pa sem lep čas iskal kje bi dobil čim ceneje). Če pa me imate zdaj za nateguna (glede na to kako si vskočil s svojo ceno) pa tudi prav. Ne bi rekel, če bi (tako kot nekateri) cele dneve kupoval in prodajal dele. Jaz sem jih kupil zase in jih zdaj prodajam naprej ker sem prešaltal na druge. In za 50€ mi je čisto vseeno, če mi zgnijejo v garaži.
Joj, čist narobe si me razumel simon, irenca jih je tak - al - tak dobila z popustom, in vem da se cenijo več. Hotel sem samo reči da ni to nevem kak dnar, da človek bankrotira..
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate
No potem pa tako, my bad. Razumel sem namreč kot, da je vse kar je več kot 50€ preveč za fedre. Ker stvar, ki nova košta 170€ in se ne obrabi kar tako prodajati za 50€ bi bila pa velika neumnost.
Ja moji fedri so žal res črni, FK so pa v športno rdeči kot športne čeljusti.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car