Luči megane
Luči megane
Bi se dalo na meganu letnik 98, naredit, da bi ko preklopiš na dolge luči kratke ostale prižgane, torej da bi svetile oboje skupaj?
Re: Luči megane
To maš h4 žarnice? Naj se nebi delalo, dolgo ne bo delalo in vprašanje kaj bi z lučjo naredilo. Če bi rad imel boljše luči, si nabavi luči od coupeja ph1 z dvojno parabolo, bo lepš zgledalo in boljše svetijo...vugi90 napisal/-a:Bi se dalo na meganu letnik 98, naredit, da bi ko preklopiš na dolge luči kratke ostale prižgane, torej da bi svetile oboje skupaj?

Luči majo puščene konetkorje tako kod je H4 žarnica tako da se samo priklopi. zaj pa ko preklaplaš dolge kratke svetijo kratke posebaj pa dolge posebaj. če dam povezavo plus, te bodo vedno oboje svetile ali? moglo bi bit od dolgih do kratkih da bi samo v eno smer tekla elektrika. samo nevem kako je to izvedljivoslovenc napisal/-a:To je pa čis neki druzga, ja tle svetjo oboje skupej. Sicer bi morale že v originalu, edino, če zarad xenon kita ne dela tko k bi moral. Kaj pa prevezava +od kratkih na dolge? Sicer to naj kak štromar pove, da ne bo preveč štroma za žice...
To je treba mislim da zamenjat samo en rele ali ga samo odstranit. Je mel isti problem uporabnik Dr_S na svojem, ker je dal H7/H1 luči naknadno gor. Samo v relejih je fora. Mislim da je nekje na forumu napisano, če ne boš našel mu pošlji PM.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Mojih 5 centov.
Še ena zanimivost. Če ima kdo h4 žarnice in bi zelel dali angel eyes ali navadne ki so 2x h1 ali 2x h7, pa ima pol problem z tem ko se mu ob dolgih kratke izklopijo, ima ta megane v notranjosti že pripravlen za 2x h7 ali h1, tako da samo vstavite varovalko v prazno mesto ko je neki prečrtan kvadrat narisan na onem listu za varavolke.
Za ph1: Ph1 (od letnika 96-98) in je potrebno vklopiti v čisto spodnjo vrsto, 4-o mesto za varovalko, od leve proti desni.
Imam pa tam sliko "luči" in je rumeno obarvano, tako da sem dal 20A.
Slike (za ph2):
na shemi je to tole:

Varovalke(jaz sem imel prej črno plastično not):

After(dal sem kar 15ko not):

Še ena zanimivost. Če ima kdo h4 žarnice in bi zelel dali angel eyes ali navadne ki so 2x h1 ali 2x h7, pa ima pol problem z tem ko se mu ob dolgih kratke izklopijo, ima ta megane v notranjosti že pripravlen za 2x h7 ali h1, tako da samo vstavite varovalko v prazno mesto ko je neki prečrtan kvadrat narisan na onem listu za varavolke.
Za ph1: Ph1 (od letnika 96-98) in je potrebno vklopiti v čisto spodnjo vrsto, 4-o mesto za varovalko, od leve proti desni.
Imam pa tam sliko "luči" in je rumeno obarvano, tako da sem dal 20A.
Slike (za ph2):
na shemi je to tole:

Varovalke(jaz sem imel prej črno plastično not):

After(dal sem kar 15ko not):

Zadnjič spremenil MarcY, dne 24 Nov 2011, 19:58, skupaj popravljeno 1 krat.