Renault MeGane 1.4 16V '99
-
dr__de
tkoo učer je blo mal updejta:).. zamenou sm spredn sistem zvočnikov ter visokotonce (katerih serijsko ni blo) ,in stem sm naredu THEEND kar se tiče muske:)..
Nabavu sm tut brisalce aerotwin al kok se jim že reče in da vidmo kok so dobri če že zgledajo mal bolj fensi
?
Nasledji updejt so pa seveda feltne in se nemorm odločt katere bi zgledale nekak najbolj seveda dišijo mi najbolj original od megana (speedlinke) vendar so zlo redke tko da nevem kako bo kaj z njimi?..zato me zanimajo vaše ideje katere bi po vašem okusu najbolj sedle
?
Odloču sm se edin to da bodo 16-ke!
Lp.
Gašper
Nabavu sm tut brisalce aerotwin al kok se jim že reče in da vidmo kok so dobri če že zgledajo mal bolj fensi
Nasledji updejt so pa seveda feltne in se nemorm odločt katere bi zgledale nekak najbolj seveda dišijo mi najbolj original od megana (speedlinke) vendar so zlo redke tko da nevem kako bo kaj z njimi?..zato me zanimajo vaše ideje katere bi po vašem okusu najbolj sedle
Odloču sm se edin to da bodo 16-ke!
Lp.
Gašper
Re: Renault MeGane 1.4 16V '99
Da mal osvežim temo čeprou ni neki zanimiva samo useeno 
No dones sm homologiral želeno dimenzijo da bodo lohk vegice na avtomobilu (195/50/R15) ,no vsaj upam da bo kartonček prišel.?
VSE ZAHVALE gredo schik-u, ker mi je nudu svojo pomoč ! Dons sm kr tko šou brez neki u zahvalo..
...naslednjič se odovžim za nazai !!
No dones sm homologiral želeno dimenzijo da bodo lohk vegice na avtomobilu (195/50/R15) ,no vsaj upam da bo kartonček prišel.?
VSE ZAHVALE gredo schik-u, ker mi je nudu svojo pomoč ! Dons sm kr tko šou brez neki u zahvalo..
Mam ene fletne feltne zate, če te zanima...16'ke original 
15" so mi cist uredu tko da nebi,useeno hvala 
Lepe feltne si nabavil
barvo boš dal srebrno gor al kako grafitno mogoče?
Lp
Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Men so najlepse feltne do zdej:)!...Nevem se tocno v kaksno barvo naj jih dam, da bo lepo sedlo z avtom...kaksn predlog?
Pomoje bi najbl pasale v original. Se prav srebrne
Če prav tud grafitne ne bi ble švoh...
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Po vsej vrjetnosti bodo v srebrni barvi,sam prvo moram pocakat/docakat homolo kartoncek, da vidim ce se mi jih sploh splaca rihtat...
Tko pa je prispel kartonček
..a kljub temu da piše katere feltne sem meu gor pri homo. dam gor lahk vegice?.. Ker jst sm mislu da bo sam dimenzija pisala..
Piše mi pa tko:

lp.
Piše mi pa tko:

lp.
To vsakič drugač delajo, enim piše samo dimenzija, enim širina feltne, enim še ET zraven. Rukni feltne gor, če te kaj vpraša reci da vse piše na notranji strani 
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Ma nekak tko ja
, al pa sej itaq posebej piše dovoljene tudi pnevmatike ... tko da ja nima kej