Megane Cupe-Cabriolet FLORIDE

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
blazz
Kraj: novo mesto

Megane Cupe-Cabriolet FLORIDE

Odgovor Napisal/-a blazz »

a mogoče kdo ve če bo ta model naprodaj tudi v sloveniji al spet sam za druge trge....zgleda zanimiv...

http://www.omniauto.it/magazine/15750/r ... et-floride
Uporabniški avatar
Duli
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Duli »

pomojem da ne bo, ker smo jih že pred 1 letm vozil iz douaija za italijo pa jug francije, h nam pa nobenga.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Uporabniški avatar
blazz

se mi je zdel da je spet tko...k potem bi vrjetn že bli v prodaji...sam res ne razumm te renojeve politike..... :)
Uporabniški avatar
mylo

Odgovor Napisal/-a mylo »

blazz napisal/-a:se mi je zdel da je spet tko...k potem bi vrjetn že bli v prodaji...sam res ne razumm te renojeve politike..... :)
jst tud ne. Če ne ponudiš ne prodaš... čudni so. Na Slovenijo gledajo kot manj pomembno balkansko državico pomoje...
Uporabniški avatar
skopusnik

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Sej ni samo v sloveniji da ne prodajajo. Sej so bli tud Clio II RS Trophy sam za Anglijo pa Švico. A so vse ostale države manj pomembne? :lol:
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

182 Trophy-ji bi se prodali pri nas kot vroče žemljice :D
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

ne dolgo nazaj mi je možakar, ki je blizu krogom kjer se odločajo kateri tip opreme bo v sloveniji in keri ne, je pa ta domena par ljudi na ReanultNissan v Ljubljani, ki pol zaje*ejo vso ostalo publiko pri nakupu avta. Jaz tako povem, da ko bom kupoval drugo laguno bom deginitivno hoto met opremo INITIALE PARIS, če je v slo ne bo za dobit pa gremo v tujino če jim dnar smrdi pol pa ga tudi talijanom dam, sam da dobim to kar hočem. Ne dolgo nazaj sem si prav vzel čas in odtipkal sigurno ene 10 držav po evropi z domeno renault.de.at.fr.cz itd in pogledal kaj ponujajo, predvsem za laguno in ne moreš verjet, zelo malo jih je ki nimajo v prodaji lagune z opremo INITIALE.
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
mylo

Odgovor Napisal/-a mylo »

Ste tole videli: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5117980&show=1 ?
GT naj pri nas nebi bil dobavljiv...
Pa glede 1.4TCE: pred kakšnim letom pri nas kao ni bil dobavljiv, z malo tečnarjenja ga je vsak trgovec lahko zrihtal.
Če si res želiš cabria z opremo FLORIDE malo povprašaj in potečnari...
lp
Uporabniški avatar
Duli

Nos napisal/-a:182 Trophy-ji bi se prodali pri nas kot vroče žemljice :D
itak, ja..
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

mylo napisal/-a:Ste tole videli: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5117980&show=1 ?
GT naj pri nas nebi bil dobavljiv...
Pa glede 1.4TCE: pred kakšnim letom pri nas kao ni bil dobavljiv, z malo tečnarjenja ga je vsak trgovec lahko zrihtal.
Če si res želiš cabria z opremo FLORIDE malo povprašaj in potečnari...
lp
tega sm pa že jst zadnč vidu, pa prlepu na zanimivi oglasi po netu :) bi blo pa fajn če bi bil v ponudbi tud kakšen 2.0Tce 180km pri nas :D
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
blazz

sam res vse te zanimive različice avtomobilov, kateri bi se pomojem zlo prodajal pri nas jih kar ni....res ne razumm zakaj bi bil naš slovenski kupec drugačn kot kak italjan al pa francoz....

kar se tiče teh GT-jev, RS-ov so čist mim usekal ti renojevci....lohk bi se povsod prodajal, da ne govorim o tem da clio za druge trge mislim da ima xenon pri nas pa ne, razn če se motm.
Uporabniški avatar
Duli

ksenona nima noben clio nikjer.
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

blazz napisal/-a:sam res vse te zanimive razlièice avtomobilov, kateri bi se pomojem zlo prodajal pri nas jih kar ni....res ne razumm zakaj bi bil naš slovenski kupec drugaèn kot kak italjan al pa francoz....
slovenski kupec ni nič drugače, slovenski prodajalec je (kot je že nekdo pred mano napisal)
prodajajo samo tisto kar je najlaže prodati in v kar največjem obsegu, z opcijami in detajli se jim ne da ukvarjati
lepo po socjalističnem modelu
če ste opazili se to ne dogaja le pri avtomobilih ampak pri vsem, kar je grozno
raznolikost ponudbe v sloveniji je nikakršna
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

A novega avta v Avstriji, Italiji, itd.. ne moreš kupiti?

Glede na to, kar ste pisali, se men zdi, da ima slovenski trg špranje - potencial za tržne niše, ampak zadej je ena velka ekonomska formula, kjer so po moje vaše potrebe zelo malo vplivne. Biznis je v kvantiteti, tko trgovci to dojemajo - dandanes.

Jaz sem svojega prodajalca stisnil ob zid "tko se reče", če mi je želel prodat avto, me je vprašal; kaj bi želeli, da Vam Mi prodamo avto. Da ne govorim, kako je bla starejša gospa, ko je kupovala nov avto poštena o svojem statusu in pol so ji v avtohiši vse uredili, ona jim je zaupala. Zgodbe naprej ne poznam.

Opažam, da je sedaj ta cajt, k je vse tko morbidno gospodarsko ozračje "kriza" se tega tudi trgovci zavedajo, ni samo nasmešek, je tudi prijaznost, pa na servisu ne bodo vsako malenkost zaračunal, želijo ljudi, ki se k njim vrnejo. Mal pozno se men zdi....
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

Kupt se že da, samo kakšna bo potem končna cena (z DMV-jem), je pa druga zgodba.
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Odgovori