Senzorji tlaka Laguna 2

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

zakaj pa ne? ne vidim ovire? pač ti nebojo kazal na dispelju , nakoncu pa gres na servis pa ti naj izklopi vse pa je! mi na zimskih gumah nimoa teh senzorjev not pa pač ne kažejo!

lp
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

x2
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
joztom

Odgovor Napisal/-a joztom »

Popolnoma nič ne puščajo, ker so to navadni ventili. Jih je pa potrebno zategniti na moment in ne na silo, verjetno jih je vulkanizer uničil. Jaz jih imam 8 na obeh kompletih in ni sledu puščanja. Pri teh ventilih je tažava, ker je baterija zalita v podnožju in se ne da menjat, vsi so firme Schrader in se dobijo poceni.
darkdog24
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Ugasnit to bedarijo od senzorjev ker jih niso znali narediti.Ideja je dobra, izvedba pa slaba.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

tudi jaz lahko potrdim puščanje teh ventilov! ko smo lansko leto kupili laguno gt letnik 08 so bili ventili v čudnem stanju kot da jih sploh nebi nikoli z vodo opral ko pereš avto in je verjetno sol naredila svoje od zime! si se ga samo dotaknil pa je puščal! sem prišel zjutraj v garažo pa guma na pol mehka! tako da ja , lahko puščajo!

na tej novi laguni v sezoni in pol so ventili kot novi! letnik 7/2010
Uporabniški avatar
joztom

Odgovor Napisal/-a joztom »

Pojma nimate. Imam eno šalco venilov s senzorji za rezervo in so IDENTIČNI kot klasični. Sploh ne vem, kaj bi radi povedali. Senzor se ne dotika luknje z vložkom, ki ga menja vulkanizer. Pod krono pa je O-ring, ventil se ga mora predpisano zategniti, to pa je znanost za VaPo-te.
Uporabniški avatar
Shusuglao

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

zategne se ena matica na ventilu in drži
na domači laguni so na zimskih in letnih platiščih te ventili pa še noben ni spustil, edino zadnjič ko so montirali nove gume, se je očitno ta matica zrahljala na dveh, potreben je bil en zateg, zdaj spet drži

če delajo ne vem ker niso vklopljeni,držijo pa :lol:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Odgovori