Renault Megane II 1.6 16v l.'03 by GHost14

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Neven
Kraj: Piran

Odgovor Napisal/-a Neven »

iRenault napisal/-a:Aha, se pravi samo zadnja tri stekla (pet ce stejes dvoja stekla na vsaki strani - majhna na vratih).
55% zgleda zelo lepo.

Hvala za ponudbo, bom razmislil ker nevem kdaj bom imelnkaj denarja, ce pa bi bi bilo super; tudi ce le zadnje steklo pa bi si potem ali pri tebi ali pri kom drugem doplacal za materijal + delo se stranskih zadnjih. + homologacija.
Vredno razmisleka, hvala! Te kontaktiram po pvt.
Ni panike, komot zrihtava to. Pravzaprav, sem dobil danes črn visokotemperaturni šprej. Mi daš 5€ + 0,65€ za izolir trak (Tesa! dobr ful), pa pobarvava. Nikoli ne veš, današnje visoke temperature lahko škodujejo, tako bo ta barva res varna! Pa še ko bojo pri homologaciji videli, da skrbiš za varnost barve ti bojo prej odobrili!

Imam pa tudi beli flomaster za steklo, da nerabiš za nalepko Renault-Klub skrbet, ti jst s prosto roko napišem. Ampak za to boš pa rabu 2 pive častit, ker če ne se mi roke tresejo.

lp.
---
Renault Clio II Ph2 °1.4 16v°
Uporabniški avatar
mateichk
Kraj: Hrastnik

Odgovor Napisal/-a mateichk »

Neven napisal/-a:
iRenault napisal/-a:Aha, se pravi samo zadnja tri stekla (pet ce stejes dvoja stekla na vsaki strani - majhna na vratih).
55% zgleda zelo lepo.

Hvala za ponudbo, bom razmislil ker nevem kdaj bom imelnkaj denarja, ce pa bi bi bilo super; tudi ce le zadnje steklo pa bi si potem ali pri tebi ali pri kom drugem doplacal za materijal + delo se stranskih zadnjih. + homologacija.
Vredno razmisleka, hvala! Te kontaktiram po pvt.
Ni panike, komot zrihtava to. Pravzaprav, sem dobil danes črn visokotemperaturni šprej. Mi daš 5€ + 0,65€ za izolir trak (Tesa! dobr ful), pa pobarvava. Nikoli ne veš, današnje visoke temperature lahko škodujejo, tako bo ta barva res varna! Pa še ko bojo pri homologaciji videli, da skrbiš za varnost barve ti bojo prej odobrili!

Imam pa tudi beli flomaster za steklo, da nerabiš za nalepko Renault-Klub skrbet, ti jst s prosto roko napišem. Ampak za to boš pa rabu 2 pive častit, ker če ne se mi roke tresejo.

lp.
:smt029 :lol:
..:: Renault MEGANE II 1.5 dCi 106KM ph2 2006 ::..
Uporabniški avatar
Blaž
Kraj: Podgora

Odgovor Napisal/-a Blaž »

Hude slike. :D Si se sam s kontrastom igral al ti je kdo drug to naredu? :)
Uporabniški avatar
GHost14

Odgovor Napisal/-a GHost14 »

To sm naredu sam :) Na netu je en hud programček, čist enostaven :wink:
Renault Megane II 1.6 16v - nič več
Renault Megane grandtour III 1.5 dci GT line
Uporabniški avatar
Blaž
Kraj: Podgora

Odgovor Napisal/-a Blaž »

Ma prou fajn ti je ratalo. :) Mam še par idej zate, k glih vidm, da ti gre. Sej se kaj slišmo za vikend pa bova takrat kakšno rekla. ;)
Uporabniški avatar
GHost14

Normalno da ja :) Drgač so pa ideje vrjetno za slike a ne :D k za avto jih mam tud jst sam ni ''časa''... :P
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

In ime programa je... :)
Uporabniški avatar
GHost14

http://www.picnik.com/

Evo. Lahko se začneš igrat :)
Uporabniški avatar
GHost14

Malo osvežitve (v temi in na avtu) po dolgem času 8)

Verjetno vsi, če ne pa vsaj lastniki meganov II generacije, poznate plastiko, ki se nahaja na B-stebričku. Lepa črna plastika, ki pa je na žalost lepa samo ko je nova. Se spomnim, ko je fotr pred 6 leti kupu leto starga megana pri Realu, in so ble te plastike že povsem zbelene, je zahteval da jih zamenjajo. Res je takrat dobil nove plastike, ki pa so bile po prvih dneh sonca enake kot prejšnje. Enako se je zgodilo tudi na mojemu, in ta zelo neenakomerna obledelost mi je začela presedat. Ker se torej menjava ne splača, barvanje vrjamem da tudi ne, je padla odločitev o foliji :)

Plastike so šle dol z avta...
Slika

...čez njih folija in nazaj na avto. Končno stanje pa izgleda tako:
Slika

Zadeva se mi kar dopade, zdaj sledi pa še test obstojnosti :D
Zadnjič spremenil GHost14, dne 23 Feb 2012, 07:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
GHost14

Pred 14 dnevi sem menjal nosilce motorja. Motor je precej cukal pri prestavljanju in občasno opletal v prostem teku. Ko sem snel spodnji nosilec/blažilec, sem se nehal čudit zakaj... :roll:
Slika
.Dk.

Odgovor Napisal/-a .Dk. »

lepo ga je jas tudi morem spodnjega menjat zgornjega sem ze. Amm a si mogo kaj podložit motor al ne :D
Uporabniški avatar
GHost14

Za menjavo tega spodnjega ni potrebno nič podkladat. To je itak samo nek blažilc, ki blaži nihanje in ne nosi neke teže motorja. Sam avto na dvigalo, spodnjo plastično zaščito dol, pa 18 ključ :) rešeno v 10 minutah :wink:
.Dk.

Odgovor Napisal/-a .Dk. »

aha hvala :D
Uporabniški avatar
Cefizelj

Re: Renault Megane II 1.6 16v l.'03 by GHost14

Odgovor Napisal/-a Cefizelj »

Lahko že kaj poročaš kako je z obstojnostjo folije na B-stebričku. Kakšne spremembe? Men grejo tut na živce fleki :/
Slika
Uporabniški avatar
GHost14

Re: Renault Megane II 1.6 16v l.'03 by GHost14

Folija na B stebričkih drži odlično. Zaenkrat se je naredil le en manjši zračni mehurček, ki se ga bo dalo znebit z buciko, sam to je posledica tega, da sem folijo lepil prvič :) Drugače pa zaenkrat nobenga problema, tudi barva je še vedno lepa.
Če ti gredo fleki na živce, je folija definitivno najboljša izbira. Nobeno barvanje ali menjava plastik ne zaleže tako dobro :wink:
Zaklenjeno