Izkušnje z mehanikom Avto Dušan Leskovec pri Krškem
Izkušnje z mehanikom Avto Dušan Leskovec pri Krškem
Spet mi je na Espacu 2.2 DCi crknil motor. Dobil sem "solidno" ponudbo od zgoraj omenjenega servisa za zamenjavo - "staro za obnovljeno". Pa me zanima, če ima kdo izkušnje z omenjenim servisom in morebitno menjavo motorja pri njih.
hvala
hvala
meni so obnovili 1.9 dci motor od espaca pred letom in pol za zdaj brez problema samo olje na 15 000 km,res pa je da sem dal tudi novo turbino +450 euro ampak za zdaj je mir,tako da z moje strani bi vam priporočal obnovo čeprav je strošek kar velik pa če bo pol v redu je pa tudi nekaj vreden al pa prodat avto za 1000 euro..
Re: Izkušnje z mehanikom Avto Dušan Leskovec pri Krškem
To je najveci prevarant u sloveniji
Jaz sem pri njem obnovil 2.2dCi. Dela super pa najboljša ponudba je bila
.
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
pred pol leta pri njemu obnovil 1.9 dci motor, morm rečt da jaz nimam kaj rečt čez njega... Motor deluje odlično
za nekatere je prevarant za nekatere bo, zame pa upam da ga ne vidim več
(sarkazem)
ja sam radio kod tog lopova pa sam vidio sta radi sta ugradju u te motore ,a ulje nikad i nemjenjaju autima koja dodju na servis , a polako tek je proslo pola godine od kako si ugradio taj motor a plati si ga papreno a u njemu nista i nije obnovljeno vjeruj mi samo dobro ofarbano i ocisceno zagrebi pa ces da vidis
iz te radione nije jos izasao auto a da nije se vratio za reklemaciju
vjeruj najjjjj veci lopov i prevarant u sloveniji ja to nisam mogao da gledam pa sam otisao
u motore ugradjuje polovne dizne ,turbine ,dihtunge ulje nikad nemjenja strasnooooo
za te obnove motora uzima velike pare a vjeruj nema troska 300 eura
ja sam jednom autu mjenjao lamelu , a on rekao da je vadio motor i da je ugradio nov set kvacila, LAZ LAZ LAZ
Moja preporuka da taj servis treba izbjegavati u što većem luku.Iskustva koja imam sa "gospodinom"
Dušanom vrlo su negativna.Nakon osam mjeseci motor se doslovno raspao,a nakon toga me je zavlačio
punh mjesec da mi prizna garanciju i ponovo složi motor (2.2 dci).Nakon devet mjeseci dogodilo se je opet isto,motor se raspao (pun karter metala) .Što god da vam ispriča da je ugradio novo je laž ( u to sam se uvijerio na svoje oči).Sve u svemu izbjegavati i ne nasjedati na priče
Dušanom vrlo su negativna.Nakon osam mjeseci motor se doslovno raspao,a nakon toga me je zavlačio
punh mjesec da mi prizna garanciju i ponovo složi motor (2.2 dci).Nakon devet mjeseci dogodilo se je opet isto,motor se raspao (pun karter metala) .Što god da vam ispriča da je ugradio novo je laž ( u to sam se uvijerio na svoje oči).Sve u svemu izbjegavati i ne nasjedati na priče
Pametno bi bilo, da bi svoje trditve utemeljil s kakšnimi dejstvi, mogoče kopijo računa..................... pa da se vidi, kje je resnica ................... Veliko ljudi je zadovoljnih z njegovo obnovo.
Vse skupaj se mi dozdeva, da je samo nabijanje in slaba reklama na račun kakšne zamere ali konkurence!
Vse skupaj se mi dozdeva, da je samo nabijanje in slaba reklama na račun kakšne zamere ali konkurence!
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
bam 88.
vjeruj mi da nemam problema s tim da li je netko od korisnika usluge Slovenac ili kako kažeš
"južnjak".Moje ime je Danijel Koprivnjak i šesta sam generacija rođena u Zagrebu (toliko o južnjaštvu) i mogu pogledati svakog u oči bio on Slovenac ili netko "južniji", ali kada rade magarca od mene i varaju me
jednostavno ne šutim.No kako hočete moje je bilo da napišem i stojim iza svake riječi.
Servis Avto Dušan je prevara koja če vam napričati bajke i ništa od toga ostvariti.
vjeruj mi da nemam problema s tim da li je netko od korisnika usluge Slovenac ili kako kažeš
"južnjak".Moje ime je Danijel Koprivnjak i šesta sam generacija rođena u Zagrebu (toliko o južnjaštvu) i mogu pogledati svakog u oči bio on Slovenac ili netko "južniji", ali kada rade magarca od mene i varaju me
jednostavno ne šutim.No kako hočete moje je bilo da napišem i stojim iza svake riječi.
Servis Avto Dušan je prevara koja če vam napričati bajke i ništa od toga ostvariti.
No se oglašam jaz, ki sem bil še pred časom zadovoljen lastnik novega motorja... po 16 mesecih in prevozenih 30kkm so šli ležaji na odmični gredi... prvi servis narejen po prevoženih 1000 km, motor sem prvih 2500 km zelo pazil da se uteče brez večjih obratov in nenadnih pospeševanj, drugi servis nato narejen po 15 kkm prevozenih z motorjem in nato naslednji že pri 27 kkm, pri servisu konstatno samo ELF-ovo predpisano olje, ter MAHLE filtri...Fan napisal/-a:Pametno bi bilo, da bi svoje trditve utemeljil s kakšnimi dejstvi, mogoče kopijo računa..................... pa da se vidi, kje je resnica ................... Veliko ljudi je zadovoljnih z njegovo obnovo.
Uglavnm ne mi rečt da po 30kkm gredo ležaji, ki naj ne bili bili tako obremenjeni kot tisti na ojnični gredi... torej ne menja vse tako kot se zmeniš....
Ni ravno nek poštenjak...