meni tudi ne gre v glavo, ampak upam da bodo že enkrat ugotovili v čemu je štos
do takrat bodo pa cene kapitalistične, ponudba in odnos do strank pa socjalistična
Cist tko, skoda ker nisem prej opazil.. Ljubljancani pojdite rihtat vse kar se gum tice zadaj za petrol na kajuhovi. Naredis krog okoli crpalke in vidis zadaj vulkanizerja in saab servis. Jaz sem nazadnje recimo k njemu nesel dva kompleta 16col, lita platisca. Na 7.5j zanic in na 6,5j dobre gume. Hotel sem pa seveda tadobre na tasirokih feltnah Very Happy . Tko da je moral z obeh kompletov snet gume in enkrat montirat, plus centriranje. Cena 25eu
bil tam lani ali predlani, cene so res ugodnejše kot pri večini ljubljanskih vulkanizerjev....ampak....
vprašasm za ceno premontaže se zmenimo, mu rečem da ventilčkov ne menjat, ker držijo,
pridem nazaj, cena je višja, pravi da je menjal ventilčke ker da se to mora,
naslednji dan vse gume prazne, puščajo spodaj pri ventilčkih,
grem nazaj, pravi da treba menjat ventilčke ker da so zanič....ammmmm
pa da jih on že ni prejšnjič menjal....ammmm x2
po nekaj pregovarjanja je pristal na to da bo dal nove notri in ne bo še enkrat računal, nakoncu je izpadlo kot da sem jaz čuden on mi pa uslugo dela
pa feltne so metali po tleh kot krompir
pa notranji deli gumic od ventilčkov ki jih je odrezal so ostali v gumah in se tam veselo vozijo
lahko da so imeli slab teden samo imam vtis kot da tam vlada ena velika zmeda, pa kar naprej se je treba pregovarjat za vsako stvar po trikrat
kar sigurno ni po mojem okusu