Feltne na Twingotu
Feltne na Twingotu
Mene pa zanima, kakšne max.dimenzije ter velikost feltn + gum lahko spraviš na Twingota.
V mislih me zanimajo predvsem platišča iz lagune ter cliota, kakšen je et in če je to možno spravit na twinga.
LP
V mislih me zanimajo predvsem platišča iz lagune ter cliota, kakšen je et in če je to možno spravit na twinga.
LP
X2Stupo napisal/-a:Če imaš v mislih Twingo1, bi šlo brez predelav 195/45 R15, za 16tke pa nisem prepričan.
Twingo 2 pa 195/45 R17, mogoče bi celo 18ke spravil gor.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Enim še kar ne potegne. Zunanji premer gume MORA bit itak enak oz. +- 3%, kar pomeni da tud če daš 17" feltne gor bo kot kočija zgledou. Tko da ga moreš v vsakem primeru spustit. Sam pač za take bolj "dojče" feltne z robom, paše da je avto čist v podnu. Kok se to pele pa vsi vemo 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
pele se ko ata na mamo...mal ga rukne ampak večji del pa itaq sedež pobere...hehe...mel sem velik spuščenih avtov in nikol mi ni blo dab se slab vozu..kmetek napisal/-a:Enim še kar ne potegne. Zunanji premer gume MORA bit itak enak oz. +- 3%, kar pomeni da tud če daš 17" feltne gor bo kot kočija zgledou. Tko da ga moreš v vsakem primeru spustit. Sam pač za take bolj "dojče" feltne z robom, paše da je avto čist v podnu. Kok se to pele pa vsi vemo