Res dober mehanik in pošten dec!
-
bostavraber
- Kraj: Radlje ob Dravi
Borut zdravo,
zanima me kolko se ta Simon oz. njegov kolega električar spozna na števce pri Scenicu II 2004 letnik oz. nasplošno na Scenice???? Nekaj mi nagaja števec pa me zanima, če bi on to znal poštimat???
Daj kak predlog, ker tud jaz rabim enga zanesljivega mehankara, ki se spozna na Scenica in ne nateguje po nepotrebnem!!!
Hvala za odgovor in priporočilo!
P.S.: aja pa če mi lahko poveš kje je ta mehankar!
zanima me kolko se ta Simon oz. njegov kolega električar spozna na števce pri Scenicu II 2004 letnik oz. nasplošno na Scenice???? Nekaj mi nagaja števec pa me zanima, če bi on to znal poštimat???
Daj kak predlog, ker tud jaz rabim enga zanesljivega mehankara, ki se spozna na Scenica in ne nateguje po nepotrebnem!!!
Hvala za odgovor in priporočilo!
P.S.: aja pa če mi lahko poveš kje je ta mehankar!
Re: Res dober mehanik in pošten dec!
Če še kdo išče zanesljivega majstra med mehankarji in to v bližini LJ, mu lahko na Zasebnega pošljem cifro tega mačka.

Se strinjam
Kot sem že na prvi strani napisal - vedno smo zadovoljen odšli od njega: jst, avto in denarnica
Da sploh ne omenjam vsega supporta, ki ga (v mojih vsem poznanim kriznih in paničnih trenutkih glede avta) dobim preko telefona ali v roku parih ur preko maila, pm...
Sej huronsko trkam na les, sam po eni strani komaj čakam, da kaj crkne, da peljem gor
Ker vem, da bo avto prišel nazaj kot nov, pa ziher bo še kaka druga stran zrihtana. Take malenkosti štejejo... Npr, da te pričaka sčiščen avto in zglancane čeljuti po menjavi diskov in amortizerjev, ker "avto z litimi feltnami pač ne sme imet umazanih zavornih čeljusti" 
Svaka čast obema!
Kot sem že na prvi strani napisal - vedno smo zadovoljen odšli od njega: jst, avto in denarnica
Sej huronsko trkam na les, sam po eni strani komaj čakam, da kaj crkne, da peljem gor
Svaka čast obema!
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
hvala obema 
aja sorry za off, si zvezu alarm? lahk na zs ker sm mau ferbčen
aja sorry za off, si zvezu alarm? lahk na zs ker sm mau ferbčen
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
Ah, kje
V bistvu nisem še imel časa se konkretno k stvari spravit, me pa malo zj*be že v teoriji - včasih nisem glih siguren, kaj je hotel Kitajc z določenim stavkom povedati, shema pa je tudi malo boga zraven.
Tisto, kar si mi poslal, mi reši 80% vseh problemov, ostalo pa bom malo po Haynes-u polistal, če je kaj pametnega. Najprej pa bi bilo vseeno dobro it tudi fizično do avta kable pogledat. Sam čas
V bistvu nisem še imel časa se konkretno k stvari spravit, me pa malo zj*be že v teoriji - včasih nisem glih siguren, kaj je hotel Kitajc z določenim stavkom povedati, shema pa je tudi malo boga zraven.
Tisto, kar si mi poslal, mi reši 80% vseh problemov, ostalo pa bom malo po Haynes-u polistal, če je kaj pametnega. Najprej pa bi bilo vseeno dobro it tudi fizično do avta kable pogledat. Sam čas
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Lepo slišat, da še obstaja nekaj mehanikov, ki so fer do svojih strank, no na dolgi rok se jim edino takšen odnos izplača, saj veste kako pravijo; "dober glas seže v deveto vas, slab pa na konec sveta!" 
Tud jaz bi rad zares pohvalil Ridder-ja, ki se je takoj po objavi mojega problema s tempomatom ponudil za pomoc, ponudil priklop testerja, mi poslal ustrezne originalne sheme. Res hvala! Upam da kmalu najdem kje tici napaka
Se enkrat hvala za elektricne SHEME
ej ni panike. če se da pomagat, brez problema pomagam. Naredi tako kot sem ti rekel, pa boš prišel dobro čes in pa ugodno.GorazdR napisal/-a:Tud jaz bi rad zares pohvalil Ridder-ja, ki se je takoj po objavi mojega problema s tempomatom ponudil za pomoc, ponudil priklop testerja, mi poslal ustrezne originalne sheme. Res hvala! Upam da kmalu najdem kje tici napaka![]()
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Ja, iz Medvod se napotiš v smeri KR, potem pa zaviješ kmalu za tem v smeri ŠK. Loke in ne nadaljuješ dolgo v smeri Loke, ko moraš levo zaviti za Senico (še pred Retečam).