Res dober mehanik in pošten dec!

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

No sej če ti karkol ne bo všeč, ga mirno pokličeš in ti bo poskušal še kej naštimat (ročna npr. al kej tacga), nekateri mehaniki pa so takšni, da čim mu plačaš, al se ti ne javi več na telefon, ker ve da ga je nekje polomu, al pa začne uporabljati skrajno neprijazen ton, beda! :oops:
bostavraber
Kraj: Radlje ob Dravi

Odgovor Napisal/-a bostavraber »

Borut zdravo,

zanima me kolko se ta Simon oz. njegov kolega električar spozna na števce pri Scenicu II 2004 letnik oz. nasplošno na Scenice???? Nekaj mi nagaja števec pa me zanima, če bi on to znal poštimat???
Daj kak predlog, ker tud jaz rabim enga zanesljivega mehankara, ki se spozna na Scenica in ne nateguje po nepotrebnem!!!

Hvala za odgovor in priporočilo!

P.S.: aja pa če mi lahko poveš kje je ta mehankar!
Uporabniški avatar
Zmaj

Živjo!

Nahaja se v Zg. Senici pri Medvodah, to je iz medvod v smeri Šk.Loke, ampak samo v smeri, saj že pred Retečami zaviješ z glavne ceste (označeno).

Dec se zelo zastopi v Renoje, tako da najboljše, da ga kar pokličeš, potem pa se bosta že zmenila.

Ti pošljem gsm cifro na Zasebnega!

LP!

B.
Uporabniški avatar
Zmaj

Je še kdo obiskal tega majstra, navedite izkušnje, iz prve roke, če jih ima kdo? 8)
Uporabniški avatar
Zmaj

Re: Res dober mehanik in pošten dec!

Če še kdo išče zanesljivega majstra med mehankarji in to v bližini LJ, mu lahko na Zasebnega pošljem cifro tega mačka. :lol: 8)
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Se strinjam ;)

Kot sem že na prvi strani napisal - vedno smo zadovoljen odšli od njega: jst, avto in denarnica :lol: Da sploh ne omenjam vsega supporta, ki ga (v mojih vsem poznanim kriznih in paničnih trenutkih glede avta) dobim preko telefona ali v roku parih ur preko maila, pm...

Sej huronsko trkam na les, sam po eni strani komaj čakam, da kaj crkne, da peljem gor :lol: Ker vem, da bo avto prišel nazaj kot nov, pa ziher bo še kaka druga stran zrihtana. Take malenkosti štejejo... Npr, da te pričaka sčiščen avto in zglancane čeljuti po menjavi diskov in amortizerjev, ker "avto z litimi feltnami pač ne sme imet umazanih zavornih čeljusti" :D

Svaka čast obema!
Uporabniški avatar
ridder

Odgovor Napisal/-a ridder »

hvala obema :)
aja sorry za off, si zvezu alarm? lahk na zs ker sm mau ferbčen :D
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Ah, kje :roll:

V bistvu nisem še imel časa se konkretno k stvari spravit, me pa malo zj*be že v teoriji - včasih nisem glih siguren, kaj je hotel Kitajc z določenim stavkom povedati, shema pa je tudi malo boga zraven. :|

Tisto, kar si mi poslal, mi reši 80% vseh problemov, ostalo pa bom malo po Haynes-u polistal, če je kaj pametnega. Najprej pa bi bilo vseeno dobro it tudi fizično do avta kable pogledat. Sam čas :lol:
Uporabniški avatar
Zmaj

Lepo slišat, da še obstaja nekaj mehanikov, ki so fer do svojih strank, no na dolgi rok se jim edino takšen odnos izplača, saj veste kako pravijo; "dober glas seže v deveto vas, slab pa na konec sveta!" :)
Uporabniški avatar
GorazdR

Odgovor Napisal/-a GorazdR »

Tud jaz bi rad zares pohvalil Ridder-ja, ki se je takoj po objavi mojega problema s tempomatom ponudil za pomoc, ponudil priklop testerja, mi poslal ustrezne originalne sheme. Res hvala! Upam da kmalu najdem kje tici napaka ;)

Se enkrat hvala za elektricne SHEME ;)
Uporabniški avatar
ridder

Odgovor Napisal/-a ridder »

GorazdR napisal/-a:Tud jaz bi rad zares pohvalil Ridder-ja, ki se je takoj po objavi mojega problema s tempomatom ponudil za pomoc, ponudil priklop testerja, mi poslal ustrezne originalne sheme. Res hvala! Upam da kmalu najdem kje tici napaka ;)

Se enkrat hvala za elektricne SHEME ;)
ej ni panike. če se da pomagat, brez problema pomagam. Naredi tako kot sem ti rekel, pa boš prišel dobro čes in pa ugodno.
Polnjenje klime že od 30€!!!!!!!!!
Če se ti težava zdi nerešljiva pokliči nas = ASTILBA d.o.o. priporočena delavnica za vzdrževanje vozil s strani renault kluba.
pomoč, informacije na 040-171-052
Uporabniški avatar
Zmaj

Ja, iz Medvod se napotiš v smeri KR, potem pa zaviješ kmalu za tem v smeri ŠK. Loke in ne nadaljuješ dolgo v smeri Loke, ko moraš levo zaviti za Senico (še pred Retečam). :)
Odgovori