ob pritisku na zavoro se prižiga lučka za meglenko
ob pritisku na zavoro se prižiga lučka za meglenko
torej
avto Laguna 2, 2001
ko pritisnem, se dotaknem stopalke za zavoro se za stotinko sekunde prižge, utripne lučka za zadnjo meglenko, ne gori
ko pritisnem potem do konca se ne prižge nič
slaba masa pri lučeh ?
kaj drugega?
avto Laguna 2, 2001
ko pritisnem, se dotaknem stopalke za zavoro se za stotinko sekunde prižge, utripne lučka za zadnjo meglenko, ne gori
ko pritisnem potem do konca se ne prižge nič
slaba masa pri lučeh ?
kaj drugega?
- Borut Povše
- Kraj: Kamnik
Ja slab stik mase na zadnji luči. Če boš šel ven pogladat boš vidi "light show". Zdrgni kontakt od mase, če ti to že dolgo dela bo verjetno že mal zasmojen, jaz sem zdrgnil kar z malim, tankim šraufencigrom, če se ti zdi da je kontakt že malo razširjen ga malo prekrivi da bo boljši stik. Kontakt sprej boljši od WDja a ne pretiravej. Ponavadi ni niti potreben. LP Borut
ESPACE 4 2.0 dci INITIALE Proactive
Problem je masa zadaj. Poglej kontakte ko pridejo na luč in jih malo stisni po potrebi ter samo maso, ki gre na karoserijo.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
najbrž je slab konektor, vsaj na naši je bilo tako, en slab stik rata in potem se začne zadeva greti in topiti potem gre iz slabšega v še slabše
sem potem po cesti malo opazoval in je dokaj pogosta napaka, ampak samo na desni luči
pozicija gori slabo, ugaša, zavorna luč ni sploh, lightshow ko žmigovce vklopiš in takšni heci
najbrž je na grandtour podobno samo da druge luči narobe svetijo
je treba konektor odpret, očistiti, zbrusit in malo stisniti da je boljši stik, potem dela
sem potem po cesti malo opazoval in je dokaj pogosta napaka, ampak samo na desni luči
pozicija gori slabo, ugaša, zavorna luč ni sploh, lightshow ko žmigovce vklopiš in takšni heci
najbrž je na grandtour podobno samo da druge luči narobe svetijo
je treba konektor odpret, očistiti, zbrusit in malo stisniti da je boljši stik, potem dela
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC