Clio 2 mk 2 1.5Dci - Egr
Clio 2 mk 2 1.5Dci - Egr
Na forumu sem iskal in našel o Egr-jih veliko, vendar nobene oznake nikjer?
Zdej pa mene zanima kje bi lahko jst zvedu oznako tega svojega pokvarjenega dela v mojem traktorju?
LP Spirit
Zdej pa mene zanima kje bi lahko jst zvedu oznako tega svojega pokvarjenega dela v mojem traktorju?
LP Spirit
Pozdravljeni
Recimo v katalogu rezervnih delov..............................tec doc, dialogys, pooblaščenec, trgovine z rezervnimi deli.......................
V vsakem primeru pa je potrebno imeti podatke o vozilu:
- znamka/tip
- kw
- letnik
- tip motorja
- vin številko
Odvisno s katerim programom se dela
lep pozdrav
Recimo v katalogu rezervnih delov..............................tec doc, dialogys, pooblaščenec, trgovine z rezervnimi deli.......................
V vsakem primeru pa je potrebno imeti podatke o vozilu:
- znamka/tip
- kw
- letnik
- tip motorja
- vin številko
Odvisno s katerim programom se dela
lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Aha. Ne jst sm tko mislu da bi lahko od doma preko strica Googla zvedu kaj za enga potrebujem in kok evrčkov me bo koštalo. Use stvari k si jih naštev so mi jasne oz jih imam, vendar VIN štrevilka? slišov sm že za njo vem pa ne kej velik.
PS: a bi se mi splačal EGR naročit oz kupt pr klubskih sponzorjih?
Lep pozdrav Spirit
Lep pozdrav Spirit
vin številka=številka šasije=poglej v prometno. to je tudi vse kar rabiš.SpiritSLO napisal/-a:Aha. Ne jst sm tko mislu da bi lahko od doma preko strica Googla zvedu kaj za enga potrebujem in kok evrčkov me bo koštalo. Use stvari k si jih naštev so mi jasne oz jih imam, vendar VIN štrevilka? slišov sm že za njo vem pa ne kej velik.
Lep pozdrav Spirit
si že probu sčistit egr?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
ridder: egr sm že spucu oz. mi ga je mehanik, k mi je potem reku da je polomlen oz ne dela.
smiley: 48kw
[KEKEC]: hvala za info!
drhouse: hvala za link. sicer sm tle že učerej gledov samo nism očitno najdu ga al pa spustu. ja sm član tok da bo tole super ugodno očitno
hvala
še enkrat hvala usem za odgovore. bom tole kr dons očitno naroču
PS: egr je pa šov ker ena svečka ni delala druga je bla kao na 70% 2 sta pa normalno delale, in je avto zato tut slabš užigov in use. ker pa doma tega problema niso odpravl z svečkami, in je biu vožen kratke razdalje ja pa očitno prišlo še do okvare na EGR-ju :S
smiley: 48kw
[KEKEC]: hvala za info!
drhouse: hvala za link. sicer sm tle že učerej gledov samo nism očitno najdu ga al pa spustu. ja sm član tok da bo tole super ugodno očitno
še enkrat hvala usem za odgovore. bom tole kr dons očitno naroču
PS: egr je pa šov ker ena svečka ni delala druga je bla kao na 70% 2 sta pa normalno delale, in je avto zato tut slabš užigov in use. ker pa doma tega problema niso odpravl z svečkami, in je biu vožen kratke razdalje ja pa očitno prišlo še do okvare na EGR-ju :S