TUŠMOBIL
TUŠMOBIL
Zanima me glede operaterja TUŠmobil in sicer me zanima kako ste kaj zadovoljni nasploh, glede pokritosti, prednosti slabosti...namrec namen imam iti iz itakĐabest na free 20 od tuš, pa se nebi rad nasral. hvala za odgovore lp
Js sm ravno dva tedna na tušmobilu
isti paket. Zadeva je zame bolša, ker mobitel določenih mojih lokacij nima sloh pokritih tuš pa. Kjer pa tušmobila zmanka se pa mobitel avtomatsko preklopi na mobitelovo omrežje tko da je signal verjetno praktično vsepovsod. določeni pravijo, da slabše lovi v stavbah, ampak jaz zaenkrat še nisem imel problemov. Prednosti izbranega paketa so ti pa itak jasne verjetno.
Pa če ne boš istočasno vzel mobitela si upravičen do 25% popusta na naročnino, torej 15EUR na mesec namesto 20.
Pa če ne boš istočasno vzel mobitela si upravičen do 25% popusta na naročnino, torej 15EUR na mesec namesto 20.
sam imam tušmobil že kakih 3-4leta in nimam ene slabe besede za rečt čez tuš. signal imam povsod, če ga slučajno kje ni (more bit že ornk zakotn kraj) avtomatsko preklopi na mobitel (kot je že povedal moj predhodnik) kjer pa mobitel nima signala pa itak nimaš kej. če zamudiš s plačilom računa te 3x prej opozorijo preden ti izklopijo odhodne klice. odhodni smsi ti še nekaj dni ostanejo, tako da če res pozabš plačat ne ostaneš nikol nemobiln.
sam imam tudi 20€ na mesc, ne vem pa točno kjr paket, uglaunem jst tega ne ponucam nikol. prednost zame je tudi da imajo vedno dovolj telefonov na tipke na razpolago. zgubljeno puk kodo za telefon so mi zrihtali u pičlih parih minutah, tako da jst res nimam ene slabe izkušnje.
tolk z moje strani...
lp drejc
sam imam tudi 20€ na mesc, ne vem pa točno kjr paket, uglaunem jst tega ne ponucam nikol. prednost zame je tudi da imajo vedno dovolj telefonov na tipke na razpolago. zgubljeno puk kodo za telefon so mi zrihtali u pičlih parih minutah, tako da jst res nimam ene slabe izkušnje.
tolk z moje strani...
lp drejc
- /////ALPINE
Cene gostovanja v EU so pri vseh iste in določene s strani evropske komisije.
Cene gostovanja v ostalih državah, najverjetneje te zanima Hrvaška, pa se razlikujejo od operaterja do operaterja in so odvisne od medsebojnih dogovorov. So pa Hrvati oderuhi in imajo vesoljske cene, še posebej za podatkovno gostovanje (še njabolj se splača kupiti predplačniško kartico, ko si dol), a se bo tudi to spremenilo, ko vstopijo v EU.
Cene gostovanja v ostalih državah, najverjetneje te zanima Hrvaška, pa se razlikujejo od operaterja do operaterja in so odvisne od medsebojnih dogovorov. So pa Hrvati oderuhi in imajo vesoljske cene, še posebej za podatkovno gostovanje (še njabolj se splača kupiti predplačniško kartico, ko si dol), a se bo tudi to spremenilo, ko vstopijo v EU.

No fino, to pa nisem vedel, da imajo v EU vsi operaterji enake tarife.
Drugače je pa internetu ena odlična aplikacija, katera predlaga najboljši naročniški paket pri vseh operaterjih, glede na to koliko minut/smsov oziroma prenosa podatkov se porabi:
http://www.tarife.si/vnos-mesecne-porabe.html
Drugače je pa internetu ena odlična aplikacija, katera predlaga najboljši naročniški paket pri vseh operaterjih, glede na to koliko minut/smsov oziroma prenosa podatkov se porabi:
http://www.tarife.si/vnos-mesecne-porabe.html
tako, prešel sem iz mobitela k tušmobil-u, vzel paket ''Free 20'' + telefon Huawei U8800 pro. Čakam še, da me priklopijo na tušmobil, ker sem prenesel staro številko. Telefon se mi pa po prvem dnevu rokovanja zdi super. Cena le tega 39€, baje da se res splača dat teh borih 39€, ker naj bi bili precej kvalitetni telefoni (bral na tujih forumih).
lp
lp
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica
Če maš vesolje in anex, lahko narediš prehod na paket Free 20 (menjava je 10€). Free paket se ti veliko bolj splača, saj si lahko tako na Tuševem, kot tudi na Mobitelovem omrežju. Plus seveda, da imaš vsega neomejeno - razen klice v druga omrežja, ki jih maš tukaj 400min, v vesolju pa 210min. Samo za prenos podatkov moraš še vedno biti v Tuš omrežju.djordjevic napisal/-a:Jaz sem šel septembra po enih 6 letih na tuš. Vzel sem paket vesolje - 25%. Zaenkrat zelo zadovoljen. Raven storitev enaka kot pri simobilu ali boljša. Skratka, niti malo mi ni žal. Praktično v prvih 4 mesecih bom pokril razliko, ki sem jo moral doplačati za mobitel pri simobilu (odkup).
- djordjevic
- Kraj: Slovenska Bistrica