Brisalci za Twingo II
- speedfighter
- Kraj: Domžale
Brisalci za Twingo II
Pozdravljeni!
Zanima me, kje najugodneje nabaviti sprednja brisalca za Twinga II (poleg uradnega servisa)? Oziroma ali pašejo tudi kateri univerzalni, glede na način vpenjanja le-teh pri novem Twingu?
Hvala za vsak uporaben komentar!
lp, Boris
Zanima me, kje najugodneje nabaviti sprednja brisalca za Twinga II (poleg uradnega servisa)? Oziroma ali pašejo tudi kateri univerzalni, glede na način vpenjanja le-teh pri novem Twingu?
Hvala za vsak uporaben komentar!
lp, Boris
Re: Brisalci za Twingo II
Pred kratkim so bili neki Aerotwin v Leclercu za 13€ - 2 kom, pa brišejo super.
Glej samo, da bo prava dolžina.
Glej samo, da bo prava dolžina.
Zdaj ma tudi Spar neke Aerotwin wannabe-je za cca 13€ 3 kom. Sem včeraj zmontiral tašči. Kar je bilo pršenja in brisanja ob pranju šipe - brez pripomb.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
- speedfighter
Šparovi imajo zraven vsaj 4 različne nastavke in pač zamenjaš tistega, ki ti odgovarja. Na Clio II je šlo brez problema in niti ne štrli pretiroma ven.
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
- speedfighter
Za clia II vem, da ma klasičnega, ampak twingo II ma pa nek čist svoj konektor-vsaj jst prvič vidim takega-zato rajš vprašam, če je že kdo kupoval brisalce s takim konektorjem.drhouse napisal/-a:Šparovi imajo zraven vsaj 4 razliène nastavke in paè zamenjaš tistega, ki ti odgovarja. Na Clio II je šlo brez problema in niti ne štrli pretiroma ven.
To je ta brisalec BLARIO FLAT in v kompletu so ti nastavki:

- speedfighter
- speedfighter
- speedfighter
Na žalost nima v obliki U, ampak nek pravokotni nastavek s kvadratkom v sredini-skratka, prvič videno z moje strani, zato tudi sprašujem kje najti brisalce s takim netipičnim nastavkomStupo napisal/-a:Kakor se spomnim, ima Twingo najbolj pogosto uporabljen sistem pritrjevanja brisalcev, na koncu v oblike črke U, tako da pašejo skoraj vsi brisalci. Drugače ga pa odstrani in poglej, imaš 30 sekund dela.
Evo, na hitro z mobitelom slikano za lažjo predstavo:

Torej, kateri brisalci imajo zihr tak nastavek poleg?