AUX na Cabasse tronic Auditorium

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

mislim da pride konektor za AUX vstekan poleg rumenega ki je za komande in diplay ....tist drug konektor je pa za CD izmenjevalec ...... tko da je najbols da kups aux box ali kasn kit iz ebaya ....mislm da je v tvoji laguni navaden radio CD in sicer updatelist .....tunerlist nima tega konektorja poleg rumenega priklopa kakor tudi ne Cabasse
Uporabniški avatar
McBerni
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a McBerni »

sem se potrudil in dokumentiral. Tole velja za Espaca IV za cabase sistem

evo pdf s slikami:
http://www.balkanlight.eu/doc/aux_na_ca ... oradiu.pdf
TuningBoy

Odgovor Napisal/-a TuningBoy »

V Laguni ll imam avtoradijo Cabasse Auditorium brez cd strežnika. Sam avtoradio ima možnost AUX vhoda, vendar pa v avtu te vtičnice ni. Na nekem forumu sem videl da se da to narediti, vendar je bilo napisano za avtoradijo s cd strežnikom. Zanima me če kdo ve kako se da narediti/zvezati da bi imel aux vhod?

Hvala in lp
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

keber napisal/-a:mene pa neki zanima McBerni...naredil sm si pač po tvojem opisu prikluček za mp3,in stvar dela...vendar pa je problem ker dela prepotiho.....ko imam na radio glasnost do konca se sliši enako kot pa recimo radijo nekje pri 1. tretjini glasnosti?
Ojačaj še izvor (MP3 predvajalnik) na "full"
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
robertp

McBerni napisal/-a:sem se potrudil in dokumentiral. Tole velja za Espaca IV za cabase sistem

evo pdf s slikami:
http://www.balkanlight.eu/doc/aux_na_ca ... oradiu.pdf
V Scenic II je pod desnim zadnjim sedežem (zato tam ni predala :)), v Grand Scenic pa je v zadnjem desnem boku pod tapeto (v prtljažniku).

Postopek je pa isti.
Uporabniški avatar
robertp

TuningBoy napisal/-a:V Laguni ll imam avtoradijo Cabasse Auditorium brez cd strežnika. Sam avtoradio ima možnost AUX vhoda, vendar pa v avtu te vtičnice ni. Na nekem forumu sem videl da se da to narediti, vendar je bilo napisano za avtoradijo s cd strežnikom. Zanima me če kdo ve kako se da narediti/zvezati da bi imel aux vhod?

Hvala in lp
A ima aparat ISO priključke? Če jih ima, potem na priključek za CD izmenjevalec pripelješ AUX vhod.
AudioBox izkorišča to možnost...
Uporabniški avatar
mansus
Kraj: Gorenjska

Odgovor Napisal/-a mansus »

Imam tak radio kot je opisal McBerni .
To je to

Slika

In AUX vhod deluje super ; je pa res da moraš glasnost prilagajati tudi na priključenem aparatu , pa naj bo to GSM , Mp3 ali DVD .
Odgovori