Megane 3 RS 250 - letnik do nekje 3.2011 - tovarniška napaka

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Uporabniški avatar
denisk
Kraj: MS-Ljubljana

Odgovor Napisal/-a denisk »

MasTTer napisal/-a:
Symon napisal/-a:Tole se splača iti popraviti tik pred iztekom garancije pa imaš brezplačen veliki servis. :twisted:
Samo problem je, ker je garancija le 1 leto ;) ...razen če doplačaš tistih 400€+ pa imaš do 3 leta garancijo...bom se jaz pozanimal glede tega in napišem ko kaj zvem ;)
koliko jaz vem je garancija 2 leti ali 80.000km. imaš pa opcije za doplačat, jaz sem recimo doplačal nekih 500 eur in imam garancijo 4 leta ali 110.000km.
VW Passat 2.0 TDI DSG R-line 2017
Clio IV RS EDC 2015
VW Passat 2.0 TDI 2013 - prodan
Megane Coupe 3 RS CUP 2010 - prodan v dobre roke
Uporabniški avatar
StealthRS

Odgovor Napisal/-a StealthRS »

Js mam 5 let...
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

denisk napisal/-a:
MasTTer napisal/-a:
Symon napisal/-a:Tole se splača iti popraviti tik pred iztekom garancije pa imaš brezplačen veliki servis. :twisted:
Samo problem je, ker je garancija le 1 leto ;) ...razen če doplačaš tistih 400€+ pa imaš do 3 leta garancijo...bom se jaz pozanimal glede tega in napišem ko kaj zvem ;)
koliko jaz vem je garancija 2 leti ali 80.000km. imaš pa opcije za doplačat, jaz sem recimo doplačal nekih 500 eur in imam garancijo 4 leta ali 110.000km.
Garancije so 2 let/neomejeno (serijsko). Potem pa doplačuješ za 4 leta/80kkm, 4leta/120kkm, 5let/100kkm, 5let/150kkm. ČEprav ti v osnovi ponudijo samo ta prvo podaljšano garancijo...

Vozila v klasi Espace, Koleos pa imajo serijsko 3 letno garancijo.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
B-Stard
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a B-Stard »

StealthRS napisal/-a:Js mam 5 let...
Kako si to dosegu prosim info?
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Ja, res je, serijsko je garancija 2 leti, na določena vozila pa 3 leta (recimo laguna 3).

Podaljšaš pa lahko le za +2leti...+3leta ni variante. Prilagam link od renojeve strani za dokaz. Recimo če imaš Laguno 3 in dokupiš to podaljšano garancijo imaš res 5 let garancije, vendar si vseeno kupil le +2 leti za tisti denar :)

http://www.renault.si/financiranje-in-s ... a-renault/

Aleen: Tvoj avto ima Cup paket mar ne? Zanima me zato, ker ima tvoje vozilo rumeno noto za popravilo nečesa pri varnostnem pasu in mi ni jasno kako je to možno, če moj te napake nima. Kdaj so tvoj avto izdelali?

Zanima me pa še nekaj, če kdo slučajno ve. Zakaj reno nissan slo, ni izdal noto za popravilo te tovarniške napake pri meganu 3 RS glede tistega klenkanja pri motorju? Ker je premala napaka?? Ali pa bodo izdali kdaj kasneje, ko bodo ti RS-i stari nad 3 leti in jih bo treba nest na veliki servis...samo ne verjamem da bi to bilo.
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Uporabniški avatar
Free_style
Kraj: Celje, Laško

Odgovor Napisal/-a Free_style »

Pa so to začeli kasneje popravljati serijsko?
Slika
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Free_style napisal/-a:Pa so to začeli kasneje popravljati serijsko?
Ne, ker kao ni pomembno in se nič ne more zgodit, razen nadležnega klenkanja.
Tudi cena igra vlogo, ker je treba naredit celi veliki servis zaradi tega.

Pri nas niti ni zabeleženo, da bi serviserji to napako odpravili pri velikem servisu tako da...recesija je povsod :D
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Odgovori