Clio II 1.4 by kmetek (naprodaj...)
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Golf je bil bel. Pa ni bil obnovljen, samo pač lepo ohranjen je bil videt, še lepo original vse 4 zavesce s svetlobnimi odbojniki
Ma sej kamikaz ki prehitevajo na slepo se izogibam, ko pa vidim da ima en podoben tempo, se pa pač priključim, kaj pa mi druzga preostane
Ma sej kamikaz ki prehitevajo na slepo se izogibam, ko pa vidim da ima en podoben tempo, se pa pač priključim, kaj pa mi druzga preostane
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Evo danes sem šel po 2 feltni h Kuretu. Zgleda v redu narejeno, bo vulkanizer povedal če je res. Se mi pa zdi poceni, 20€/kom za ravnanje. Pa je na novo postružil tudi sredinski del kjer pride feltna na pesto in komplet notranja robova, da ima guma sveže meso, da tesni za zihr. In še komplet notranji rob iz zunanje strani je na novo postružil, da je čisto ravno.
Gume tudi že izbrane/naročene, zdej morem samo še nove stojne vijake kupit in mislm da bo naslednji vikend že v novem zimskem setup-u
Sam še pocen črne gumaste zavesce morem najt, vse je od 35€ dalje
Sicer pa, če bojo držale vsaj 2-3 sezone, nej bo, reskiram še tisto pa je. Tako da pol manjkajo samo še novi brisalci, in na novo oblečen volan (al pa kar od Clia III) in sem fertik čez zimo.
Za podvozje bom pa še vidu, ker ti amortizerji niso glih za take fedre. Al kupim "solid top mount-e" in upam da se bo dalo lažje rebound nastavit, al kupim mehkejše fedre, al pa fuknem use skp dol, fedre od RS-a gor in original amortizerje pa je. Če pa še to ne bo, pol pa še original fedre gor, na avto.net ga dat v serijskem stanju in začet iskat enga 172 ph.1
Gume tudi že izbrane/naročene, zdej morem samo še nove stojne vijake kupit in mislm da bo naslednji vikend že v novem zimskem setup-u
Sam še pocen črne gumaste zavesce morem najt, vse je od 35€ dalje
Za podvozje bom pa še vidu, ker ti amortizerji niso glih za take fedre. Al kupim "solid top mount-e" in upam da se bo dalo lažje rebound nastavit, al kupim mehkejše fedre, al pa fuknem use skp dol, fedre od RS-a gor in original amortizerje pa je. Če pa še to ne bo, pol pa še original fedre gor, na avto.net ga dat v serijskem stanju in začet iskat enga 172 ph.1
Ma ph.1 so veliko cenejši za kupit, gas na zajlo ima in kolikor je notri grd, je spredaj bolj "brutalen" v primerjavi s ph.2. Avtomatske klime ne rabim, xenon-a tud ne, tempomata se pa tud v ph.2 ne bi latil dajat, tako da je isti drek.
Ne rabim vizualno lepo ohranjenega, ker bom jaz kupil avto in ne on mene
Najraje bi kupil razbitega pa ga porihtal, ker imam to možnost. Če slučajno dobim tisto nikakvo modro notranjost, jo prebarvam na črno in je stvar rešena, spredni zici so dostkrat že raztrgani, tako da bi mogu dobit sprednje in zadnje od ph.2 pa bo tud notr za preživet 
Skratka raje dam manj zanj in vložim tiste 2-3 jurje v podvozje, motor in ostali potrošni materjal, kot pa da iščem lepega ph.2. Jaz osebno bom imel veliko več od tega, kdo drug pa ga ima npr. bolj za gledat, vsakemu svoje.
Bo pa avto za vozit in ne gledat, tako da mislim da bodo kar original fedri (samo odvisno od katerega modela) in mal bolši amortizerji, da se bo dejansko peljal kot je treba
Na zdajšnjemu se pač učim, ker je vse veliko ceneje in če ga kam skantam zaradi neumnosti ali napačnega tuninga, dobiš vse kose v roku enega tedna za male pare, pri RS-u pač ni tega privilegija
Se pa v zameno za dražje kose in zavarovanje vsaj malenkost bolje premakne po ravnem 
Ne rabim vizualno lepo ohranjenega, ker bom jaz kupil avto in ne on mene
Skratka raje dam manj zanj in vložim tiste 2-3 jurje v podvozje, motor in ostali potrošni materjal, kot pa da iščem lepega ph.2. Jaz osebno bom imel veliko več od tega, kdo drug pa ga ima npr. bolj za gledat, vsakemu svoje.
Bo pa avto za vozit in ne gledat, tako da mislim da bodo kar original fedri (samo odvisno od katerega modela) in mal bolši amortizerji, da se bo dejansko peljal kot je treba
Na zdajšnjemu se pač učim, ker je vse veliko ceneje in če ga kam skantam zaradi neumnosti ali napačnega tuninga, dobiš vse kose v roku enega tedna za male pare, pri RS-u pač ni tega privilegija
Hecno ampak tudi meni PH1 z unimi režami pod lučjo deluje dosti bolj brutalno.
Se pa popolnoma strinjam z nakupom avta, ki jetehnično OK pa čeprav ima kje kako prasko. Vidim, da le nisem edini ki gleda tehniko in ne šminko. Kaj ti pomaga lepo lakirana školjka, če so ga skupaj sestavili iz dveh ali pa ga je hladnega teral nek šmeki...
Se pa popolnoma strinjam z nakupom avta, ki jetehnično OK pa čeprav ima kje kako prasko. Vidim, da le nisem edini ki gleda tehniko in ne šminko. Kaj ti pomaga lepo lakirana školjka, če so ga skupaj sestavili iz dveh ali pa ga je hladnega teral nek šmeki...
x2Symon napisal/-a:Hecno ampak tudi meni PH1 z unimi režami pod lučjo deluje dosti bolj brutalno.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Najdt dobro ph1 je praznik danes se mi zdi 
Pred leti je kolega imel tegale

Prodan je bil konec leta 2009 in od njega je šel avto 1A! Gor je mel nastavljivo podvozje za jurja pa pol in motor je delu ko urca! Prva barva, razen zadnje havbe. Ena priletela v rit na AC
Ta avto je u bistvu mene navdušu nad renoji, ko sem se davnega leta 2004 prvič pelju v njem
Nevem zdej sicer kje ta avto je, ampak kdorkoli ga ima, če ga je vsaj prbližn vzdrževal, je to pomoje en izmed zelo redkih ph1 ki so res v piko!
Jz bi takoj meu tazga za na pisto
Lepo prkolca in gremo. Sam kaj ko jih ni! Tisti ko pa so, se pa skeširaš za servis in vse ostalo še enkrat tolk če ne več, koker daš za avto 
Pred leti je kolega imel tegale

Prodan je bil konec leta 2009 in od njega je šel avto 1A! Gor je mel nastavljivo podvozje za jurja pa pol in motor je delu ko urca! Prva barva, razen zadnje havbe. Ena priletela v rit na AC
Ta avto je u bistvu mene navdušu nad renoji, ko sem se davnega leta 2004 prvič pelju v njem
Nevem zdej sicer kje ta avto je, ampak kdorkoli ga ima, če ga je vsaj prbližn vzdrževal, je to pomoje en izmed zelo redkih ph1 ki so res v piko!
Jz bi takoj meu tazga za na pisto
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Tale registrska mi je res znana iz avto.net. Aja verjetno še nism reku da mam fetiš na tablce? Pač dost jih gledam in se jih tud dost zapomnim
Men se ne mudi, ko ga najdem ga pač najdem, če je mehansko kolkr tolk OK je čist zadost, rad šraufam in mi ni problem počas popravljat. Samo more bit pa normalno vozen, ker ga le rabim za vsak dan. Če sem lahko vizualno izbirčen bi imel najraj srebrnega al pa rumenga. Vem da je prou poštarska rumena, sam je pa neki posebnga vseeno
Danes smo imel spet en informativni dan in sicer krajši izlet
Relacija znana, smo se pa tokrat bolj usmerili v informacije. In sicer ene izmed bolj očitnih so bile o porabi. Na relaciji Logatec-Rovte-Žiri-Idrija, sem uspel prilezt na 9.9l/100km
Potem pa mal bolj na izi čez Godovič-Logatec-kačje ride-Postojna in je padla na 9.0l/100km. Kolega z RS-om je imel 8.4. Pa nej še kdo reče da RS dost kuri :a2_torta
Drugače pa podvozje je kar OK, oz. fedri niso pretrdi, samo amortizerji niso glih narejeni za take fedre. Če je cesta res zjahana se do ene 80km/h pelješ kot po jajcih, vse neki trese, poka,..., ko greš več pa vse skp postane bolj "togo", veliko lepše dela in se tudi boljše pelje. Če bi imel nastavitev bump-a, bi ga mal bolj odprl, rebound zaprl pa bi se super vozil. Ker ga nimam, bo treba pa neki druzga pogruntat. Samo se mi zmer manj da to razmišljat pa probavat
Men se ne mudi, ko ga najdem ga pač najdem, če je mehansko kolkr tolk OK je čist zadost, rad šraufam in mi ni problem počas popravljat. Samo more bit pa normalno vozen, ker ga le rabim za vsak dan. Če sem lahko vizualno izbirčen bi imel najraj srebrnega al pa rumenga. Vem da je prou poštarska rumena, sam je pa neki posebnga vseeno
Danes smo imel spet en informativni dan in sicer krajši izlet
Drugače pa podvozje je kar OK, oz. fedri niso pretrdi, samo amortizerji niso glih narejeni za take fedre. Če je cesta res zjahana se do ene 80km/h pelješ kot po jajcih, vse neki trese, poka,..., ko greš več pa vse skp postane bolj "togo", veliko lepše dela in se tudi boljše pelje. Če bi imel nastavitev bump-a, bi ga mal bolj odprl, rebound zaprl pa bi se super vozil. Ker ga nimam, bo treba pa neki druzga pogruntat. Samo se mi zmer manj da to razmišljat pa probavat
No sj pravm, nevem kaj je zdej s tem avtom. Takrat je biu res hud!
Lepa tura tole
Spomlad mormo izvest tisto čez rakitno, cerknico, nazaj do jezera, čez ride naprej dol do pivke, ilirska, ilirska nazaj gor GHD, naprej do socerba, v trst, čez goriška brda nazaj do logatca in ljubljana
To mam v glavi izpeljat že neki časa sam nekak ni znesl... Pa more bit taprav letni čas, ker čez brda se pelat je res fenomenalno!
Čist tko btw; lahko potrdim tudi sam, da je powerflex ONE BIG SHIT!

Tkole se mi je strgal spodnji del pri dogbone-u. Sem ga uspel nekak nazaj spravt pa fiksirat ampak vprašanje kdaj bo spet kje drugje reku da se ne gre več.
Takisto v rokah. Po grobniku je vse nekam potlačeno
Ni sicer panike ampak sm prčakvou da bo res mal bolj trpežno in trdno. Je pa serijska puša v roki od RSa ful bol močna!
Lepa tura tole
Čist tko btw; lahko potrdim tudi sam, da je powerflex ONE BIG SHIT!

Tkole se mi je strgal spodnji del pri dogbone-u. Sem ga uspel nekak nazaj spravt pa fiksirat ampak vprašanje kdaj bo spet kje drugje reku da se ne gre več.
Takisto v rokah. Po grobniku je vse nekam potlačeno
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Sej to nam Drmo tupi že ves čas, da je ta Powerflex en navadn drek. Zmen se da tud teb nardi nov nosilc motorja, tiste puše v rokah dej pa original al pa iz novilona, pa boš imel mir.
Tura se sliši obetavna, to imaš v planu za naslednje leto? Sem zraven v vsakem primeru
Tura se sliši obetavna, to imaš v planu za naslednje leto? Sem zraven v vsakem primeru