hvala
Vprašanje - Laguna dci
Vprašanje - Laguna dci
Iz Anglije sem naročil luč za kabino in me zanima, za kaj je ta potenciometer in kaj naj bi bil namen teh 2 "lukenj" v luči? Sem odprl pa je neko vezje in 2 senzorja?

hvala
hvala

V originalu ni blo tega, so ble sam 3 lučke. Ko sem menjaval žarnico sem jo zlomil. Na Ebayu sem kupil to za 1funt in je imela ta potenciometer, samo ne sveti nič rdeče tam:( in ne štela se jakost svetlobe, čeprav se mi zdi, da s časom začne res močneje svetit tasredna luč.sinko napisal/-a:z tem potenciometrom štelaš jakost svetlobe, oni dve luknji tam ti pa sveti rdeča svetloba na menjalnik in v predel komand za navigacijo, če jih imaš, sicer pa če maš laguno pol maš to vgrajeno, al kaj maš pol? če nimaš tega

Bom pogledal, mogoče pa ni napajanja na tisti del.
Še eno vprašanje imam in sicer je hin 1 ali oba zadnja ležaja in tulita. Na servisu so rekli, da se jih menjava samo skupaj z diski? Glede na to, da je disk še ok, se mi zdi bv menjavat skupaj.
Za menjavo ojničnih ležajev pa je rekel z delom vred 100€, kar se mi zdi ok cena, je treba pazit še na kaj pri menjavi teh ležajev?
hvala in lp,
Davor
Še eno vprašanje imam in sicer je hin 1 ali oba zadnja ležaja in tulita. Na servisu so rekli, da se jih menjava samo skupaj z diski? Glede na to, da je disk še ok, se mi zdi bv menjavat skupaj.
Za menjavo ojničnih ležajev pa je rekel z delom vred 100€, kar se mi zdi ok cena, je treba pazit še na kaj pri menjavi teh ležajev?
hvala in lp,
Davor

Pozdravljeni
Na zadnjih kolesih so vgrajevali tri različne tipe kolesnih ležajev, pri dveh tipih se lahko menja samo ležaj/disk, pri enem pa je potrebno menjati v kompletu ( ležaj + disk ) - ohišje ležaja ( disk ) se deformira pri demontaži ležaja. Kaj imate vgrajeno pa se vidi šele potem ko se odpre in fizično pogleda/pomeri.
Lep pozdrav
Na zadnjih kolesih so vgrajevali tri različne tipe kolesnih ležajev, pri dveh tipih se lahko menja samo ležaj/disk, pri enem pa je potrebno menjati v kompletu ( ležaj + disk ) - ohišje ležaja ( disk ) se deformira pri demontaži ležaja. Kaj imate vgrajeno pa se vidi šele potem ko se odpre in fizično pogleda/pomeri.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Sem včeraj pogledal napajanje in ni napajanja do rdečih ledic in osvetlitve gumbov. Če vežem na stalnih 12v deluje, vendar potem deluje non stop - ne vem kako bo to vplivalo na akumulator(sicer je samo 5 ledic??), sem razmišljal, da bi dal zraven foto tranzistor, da bi samo ponoči delalo.
Glede diskov pa hvala, bom peljal mehaniku, pa naj pogleda, čeprav se mi zdi,da bi najraje šel po najlažji poti in menjal komplet
Bom pa vprašal še glede olja, kaj naj mu rečem, da da noter? elf excellium?
In pa še eno vprašanje glede egr ventila, avto mi zelo slabo vleče pod nizkimi obrati, nad 1800 je še kar ok, cukne(kar močno) pa pri 2300 in od tam naprej je poskočen konjiček. Je pa tudi malo kajenja pri močnem pospeševanju. So to simptomi zapacanega egr ventila? Je pa malo mastno okoli ventila na cevi...
najlepša hvala!
Glede diskov pa hvala, bom peljal mehaniku, pa naj pogleda, čeprav se mi zdi,da bi najraje šel po najlažji poti in menjal komplet
Bom pa vprašal še glede olja, kaj naj mu rečem, da da noter? elf excellium?
In pa še eno vprašanje glede egr ventila, avto mi zelo slabo vleče pod nizkimi obrati, nad 1800 je še kar ok, cukne(kar močno) pa pri 2300 in od tam naprej je poskočen konjiček. Je pa tudi malo kajenja pri močnem pospeševanju. So to simptomi zapacanega egr ventila? Je pa malo mastno okoli ventila na cevi...
najlepša hvala!