Clio II 1.4 by kmetek (naprodaj...)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

UrbanD napisal/-a:Če overall pogledaš, ko vprašaš kako bolj konkretno stvar nobenga odgovora na forumih... Mogoče se najde EN čez kak MESEC ali DVA :lol:
Ko pa vprašaš kere feltne pašejo al pa v kero barvo dat 2012 feltne, je pa v prvih nekej minutah tko 10 odgovorov in več :D
OK da ne bom preveč offtopic :P Drugo leto če boš za, zbiram eno klapo k bi šli na par evropskih dirkališč ;) več pa na rs-meetu
Saj to je, tudi sam pogrešam kakšne tehnične info več o kakšni stvari. Ker če nekdo napiše da se mu zdi da je bolje, je isto kot če ne bi nič :lol: Razen če je kakšen dirkač da opazi take spremembe, take pa lahko prešteješ na prste ene roke :wink:

Drugo leto bom tudi jaz zbiral klapo...evrov :lol: Bo treba neki nabavt, ker tole je res malo dolgočasno že ratalo. Takoj ko se usedem v RS-a je čisto druga pesem. Samo ko me noben z RS-om še ni pretirano našolal, pa kar malo odlašam z nakupom :lol:

Bomo kašno na srečanju še rekli :D
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Evo ena današnja zgodbica :lol:

Pač dan mrtvih oz. spomina nanje mi ne diši preveč, tko kot smrt ne. Zunaj lepo sončno, jaz pa da bi na britofu zmrzoval, itak. Najdi.si zemljevid, pol minute iskanja in ideja je padla. Plan je bil odpeljat pot Logatec-Rovte-Žiri-Idrija-Logatec. Do Logatca lepo počasi, poraba 6.2, dobra muska, super vreme, zelo malo prometa, lepe ceste, vse lepo in prav, do table za konec Logatca, pred mano dolga ravnina, valda so zasrbeli prsti, v 3. pa gas :lol: No pa je šla še ena umirjena vožnja po zlu. Takle mamo, kaj čmo, če je pa tko lepa cesta, vse do Godoviča lepo in prav. Potem pa pred mano kolona ene 7 avtov, vozimo 60-70km/h. Jah nič, pa pejmo pogledat čez Črni vrh če bo kaj več sreče prek Cola. Nak, še pred Črnim vrhom dohitim kolono vsaj 15 avtov, večinoma primorske tablice, nič ne bo. Obrnem in nazaj. Kmalu ko se začnejo bolj zanimivi ovinki dohitim tipa s terencem, vozi valda tistih 55. Naj mu bo, ker je glih praznik, slab km naprej je itak ravnina. V tem se mi na rit prilima črn Clio. OK majstr, sej bo, ne bit tok živčen. Sred najmanj preglednega ovinka me prehiti, bele zavesce in GO tablica, kaj pa druzga :a2_grinn Pride ta dolgo pričakovana ravnina in pičiva mimo tipa s terencem. Tip s Clio-tom neki cajta mal mučka, se mu mal približam in začne tiščat. Valda mene ni treba dolgo prosit, gas do podna. V tunelu pred Godovičem za vsak slučaj pogledam na števc, 120 :shock: Dobr je, mal se bo treba umirit, je le praznik :oops: Jaz nazaj levo proti Idriji on naravnost. OK si mislim, učne ure je konec, ni blo slabo. Pridem do glavne, žmigavc, pogledam levo, desno in kaj vidim? Črno raketo z belimi zavesicami ki leti mimo :lol: Uspel sem ujet še to da je 1.6 16V in da ma plehnate 15", očitna zimska oprema, fajn, bo vsaj pošten "boj". Neverjetna sreča da sva imela samo en kombi kasneje pred sabo. Greva čez Zalo, ravnina, švrk mimo. Tip očitno domačin, sekal vsak ovinek, povozil vsako bankino in (brez pretiravanja) vozi 5-10cm do robnika :shock: Jaz vseeno malo bolj z rezervo, lepše linije in manj živčnosti. Vseeno, dobro pelje, na trenutke mi je že skoraj malo ušel, pa sva spet prišla skp, nepozabno :lol: Vidim tablo za semafor, glih prou, da vidm kere hude gume ma gor. V trenutku ko smo se ustavl sem se spomnu na Symon-a in Nos-a, valda je mel gor Sava Eskimo :smt042 Po še enem njegovem neumenm prehitevanju sem obupal in lepo cjazil tisih 50 do Idrije za enim res hudim Golfom enko, kot nov :shock: Za nazaj čez Žiri sem imel spet srečo, nobenega prometa v mojo smer in spet je bilo lušno. Poraba pa kak liter višja od zamišljene :lol:

Pa recimo da ima ta zgodba 3 nauke:

1. očitno imajo eni še tako srečo da si najdejo babo ki mirno "trpi" tako vožnjo (al je pa bla idrčanka :roll: ), ker ni nič mahala po celem avtu ko ga je žgal čez ovinke

2. če hočeš da te nekdo mal našola, je Kalce levo obvezna smer v teh naši kokoški :lol:

3. da ne slišim več slabe besede čez te zimske Save, tisti ki pravite da je ta guma samo za ubit se, si kupte ene hude mišelinke, zberte lepo ovinkasto cesto in počakte na enga plavga Cliota :smt034

Pismo zdej sem pa res v dilemi, al kupim nove Save al se vseeno pregrešim pa kupim Fuldo :smt017
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

hude dogodivščine si imel :D
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
error 90

Odgovor Napisal/-a error 90 »

Hehe na dan mrtvih greš ti divjat z avtom :lol: . Saj je prav meni tudi ne dišijo teli prazniki ampak smo imeli obiske pa sem moral avto vsakmu pokazat pa garažo 100x odprt. Pa se je začelo pranje možganov kaj jst tak avto nucam, pa kaj bom z njim, pa zavarovanje pa gume pa to je vse drago pa ubil se bom. pa dej ga pržgi da slišmo... aaauuu a dva avspuga ma? :lol: uu poglej k ma 270 na števcu. To ti bo pil 30l/100km pa gume so tut 300€ komad :lol:. Ehh takle mamo ja če ma najmlajši v celi familiji najmočnejši avto :oops: :lol:
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Sej sm reku da je bil lep izlet, ne pa divjanje :smt019 Jest drgač ne norim pa divjam, sam včasih se mi kam mudi :oops:
Uporabniški avatar
error 90

Odgovor Napisal/-a error 90 »

No saj vem da ni bilo divjanje :wink: Malo bolj dinamična vožnja 8)
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

kmetek napisal/-a: Jest drgač ne norim pa divjam, sam včasih se mi kam mudi :oops:
:a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

OK priznam, če se kašn črn ventilar kej muči za mano, takrat pa res mal podivjam :smt034

Kaj je, letne so še legalne, se mislš še kej vozt, al se sam še po Lj jajcaš? Zdej k te lahku še lovim, pol k bo rumenko bo žalost dokler jest ne zamenam tega jajčka :P
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Dns sm šou pomoje zadnjič z njim čez rakitno v Lj. :(
Pa še to z povnim avtom in gosto meglo.
Uporabniški avatar
robi1000
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

kmetek napisal/-a: 1. očitno imajo eni še tako srečo da si najdejo babo ki mirno "trpi" tako vožnjo (al je pa bla idrčanka :roll: ), ker ni nič mahala po celem avtu ko ga je žgal čez ovinke

2. če hočeš da te nekdo mal našola, je Kalce levo obvezna smer v teh naši kokoški :lol:

3. da ne slišim več slabe besede čez te zimske Save, tisti ki pravite da je ta guma samo za ubit se, si kupte ene hude mišelinke, zberte lepo ovinkasto cesto in počakte na enga plavga Cliota :smt034
1. točka: Če dost vztrajno žgeš čez ovinke in se ne oziraš na dretje, se čez čas navadijo. Preizkušeno. :lol:

3. točka: Sem mel Sava Eskimo na enmu avtu neki cajta nazaj, pa sem bil čist zadovoljen.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

@ Robi: Kaj pa vem, po 3 letih je zmer manj dretja, se pa zgodi da mam pol kakšen teden tišino po kakšni seansi ovinkov, evo pa so ubite 2 muhi na en mah :smt048 Cel teden nizanja ovinkov v tišini in samoti. Se pravi še nekdo ki se ni ubil s temi gumami, čestitam, dobrodošel v "klubu" :lol:

@Nightmare: Ma kakšna Rakitna, sej vidš da že policaji hodjo ke gor. Sej obstaja tud V del Slovenije, majo prou lepe ceste in naravo tam. Jah nč, silu te glih ne bom :lying:
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Počasi bomo rabili slikco s podpisom v stilu "Vozil na Sava S3 in preživel!" :lol:

Ženska z jeklenimi živci. :shock: Sem pa 100%, da je on bolj živčen ko ona vozi njegov avto pol počasneje. Vsaj pri meni je tako. :lol:
Uporabniški avatar
R19-racing
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a R19-racing »

Sava s3 po suhem so kar vredu razen tega da so pokukale zice ze po 10-000km po mokrem usaj po mojem mnenju so katastrofa ble,mozno tudi zaradi tega ker sem imel avto prizemljen do konca in je bil trd ko sam hudic,ampak ze po speljevanju in bremzanju se je vidlo da po mokrem so bl slabe..
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Kake barve je bil Golf?

Pa kakega alien green RS200 se pazi na tistih koncih k je tip kamikaza.
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
Uporabniški avatar
Cr00k
Kraj: Celovec

Odgovor Napisal/-a Cr00k »

Primož Five napisal/-a:Pa kakega alien green RS200 se pazi na tistih koncih k je tip kamikaza.
kdo je? :D
Slika
Odgovori