Men se je pržgala, ko sem na petrolu tankal. Kaj čem jaz, če ma avto rad omv 100 oktanskega
Itak grem pa na dvigalko zdele in bom mal poštrefnal odspodi
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Saj če je katalizator stopljen po sredini (tako je pri meni ) ne boš nič ugotovil. Pelji ga kam na tester in boš videl, da ti bo napisalo kaj takšnega kot sem ti rekel. Celo v knjižici z navodili piše, da je ta lučka za te zadeve. Če boš resetiral napako in bo na OMVjevem bencinu lučka ostala ugasnjena boš imel odgovor kje je problem. Če se ti bo kasneje tudi kdaj prižgala (meni se tudi kdaj na OMV bencinu, mogoče slabša sarža) je pa problem gotovo v avtu.
Milsim, da ima oče na svojem BMWju isto lučko. Enkrat se je prižgala meni in to ko avto dal časa ni videl AC. V knjižici je pisalo, da je to lučka za pline oz. katalizator katera pa je po krajšem obisku AC ob vožnji na malo višjih obratih sama ugasnila in po tistem se tudi ni več prižgala.
Ko narediš par 100km na AC pri višjih brzinah(v enem šusu) se lepo prepuče vse. Jaz grem ravno jutri z maminim Cliotom polno tankat in en tank skurit na AC ker je tak zaspan da je že žalostno Nebom ga na polno turiral da se razume, neki pameti še mam
Pozicijske so kr kul take bele, ker rumene zarat xenona čudn izpadejo, sploh ko še meglenke pržgeš, je spredn del avta ko novoletna jelka
Zavesice so mi pa grde Jz sm na mojga mislu dat take rdeče, pa sm jih prlimu da sm vidu kako zgleda in so takoj romale v smeti
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
grde so, grde, sm so pa kr praktične. js na mojga jih ne bom dajal, ker mam itak oblečene prage pa boke v prozorno folijo, drgač bi pa tut kej v tej smeri razmišlou najbrš, ker sm vidu že pr dostih sploh teh rs3-kah, da majo prage speskane čist u nulo, nobene barve več gor na njih s spodnje strani.