problemi z ventilacijo megane l.1996
-
dominikkercmar
problemi z ventilacijo megane l.1996
Jaz imam probleme z ventilacijo, saj mi čisto nič ne greje avtomobila. Čeprav obračam gumb na 2 ali pa na 4 stopnjo, mi ne greje nič. poleti mi je še kar sama od sebe začela delati ker sem imel stalno na 2 stopnji pihanja, sedaj pa mi samo greje kadar se peljem pa to še čisto malo. Upam da mi boste znali pomagati.
-
dominikkercmar
-
dominikkercmar
Pozdravljeni
Prižgite vozilo in naj na mestu deluje, dokler ne prižge ventilatorja, prižgite gretje v kabini.........................v koliko normalno greje je termostat zablokiral v odprti poziciji. Če pa ne bo grelo, potem preverite pretočnost pečke v kabini.
lep pozdrav
Prižgite vozilo in naj na mestu deluje, dokler ne prižge ventilatorja, prižgite gretje v kabini.........................v koliko normalno greje je termostat zablokiral v odprti poziciji. Če pa ne bo grelo, potem preverite pretočnost pečke v kabini.
lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
nevem.. jst sm se eno leto u laguni 1.8 vozu z odprtim termostatom ... torej je zablokiru v odprtem položaju ... auto se je greu minimalno. Kazauc je pršou do prve velike črtice. Delovna temp. pa je tam malo pod tretjo veliko črtico. Gretje je delalo povsem normalno ..tudi pozimi pri minus 10 , 15. Ko sm zamenju termostat se je avto grel normalno (na delovno temp.), vendar spremembe v gretju kabine ni bilo občutiti z novim ali starim (zablokiranim) termostatom.
Zato mislim da je pečka zanič.
LP
LP
-
dominikkercmar
hvala za nasvet, vendar mi je po čudežu danes začel spet normalno greti..kako dolgo mo spet tako grel..Edoedo napisal/-a:nevem.. jst sm se eno leto u laguni 1.8 vozu z odprtim termostatom ... torej je zablokiru v odprtem položaju ... auto se je greu minimalno. Kazauc je pršou do prve velike črtice. Delovna temp. pa je tam malo pod tretjo veliko črtico. Gretje je delalo povsem normalno ..tudi pozimi pri minus 10 , 15. Ko sm zamenju termostat se je avto grel normalno (na delovno temp.), vendar spremembe v gretju kabine ni bilo občutiti z novim ali starim (zablokiranim) termostatom.
LP
-
dominikkercmar
avto če je na mestu prižgan 2 uri, ventilator vseeno ne deluje. ventilator deluje samo takrat, kadar se peljem in to zelo malo greje...Fan napisal/-a:Pozdravljeni
lep pozdrav
-
dominikkercmar