Kaj ti jih kar jutr ko grem nazaj spotoma prpelem?
Clio II 1.4 by kmetek (naprodaj...)
Ja v bistvu plehnate 15" bom sam še jutr rabu, ker je pol itak konc sezone, za naslednjo mam pa itak druge. Tko da lahko posodm, še rajš pa ugodno prodam. Gume so pa itak bl k ne za stran (ajd dobr, za parkrat do Rakitne so še).
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
-
tweety_devil
- Kraj: nova gorica
Ma ne, itak 16" od RS-a so zdej naprodaj, plehnatih 15" zdej tud ne rabm več, 14" mam pa zdej do naslednje plače gor in jih bom obdržou, da jih dam gor ob prodaji avta. Tako da od zdej naprej se bom vozu s "Sparco" in pač drugo leto z enimi 15".
So se pa danes dokončno poslovile R888, no ena izmed njih. Pač prišlo do platna in nisem hotu reskirat pa še naprej vozit, da mi je kje ne raznese. Tako da vsega skupaj ene 8 krogov, najboljši čas pa šele 3. najboljši do zdaj
Prvič s sovoznikom, drugič pa sam in 1.1s hitreje. Pač zmanjkalo časa za igrat se s tlaki, no pa tudi gume je zmanjkalo
Sem pa izredno zadovoljen s sprednjimi fedri
Kljub temu da naj bi bili enkrat trši kot od RS-a, sploh ni neudobno, celo bolje kot prej je
Tako da za spredaj je zmaga, samo še rebound si nastavim pa smo.
Sem pa probal peljat od kolega original 172 ravno na odseku kjer je bila včasih GHD Čabar in morem rečt da se kar lepo pelje original podvozje. OK, manjka mu optika pa mogoče zadnji stabilizator, ampak samo delovanje vzmeti+amortizerjev pa je zelo dobro.
Bo še on mogoče podal mnenje o mojem avtu.
To je to za letos, kar se tiče "dirkanja", drugo leto pa malo bolj za res
Še to, danes sem bil izredno presenečen (pozitivno) nad 6 let starimi Sava Eskimo S3
Smo vozili v dežju za nazaj ves čas in so čist OK
Seveda ni neka športna guma, samo jamranje da so Save slabe v mokrem je očitno odveč. Ali pa so boljše ko so stare. Ali pa vozim kot star ata 
Bo kolega z Michelin Alpin dal kakšno primerjavo.
Slik še ni, pride verjetno kakšna.
P.S.: Drmo, še enkrat hvala za čas in trud glede fedrov, se je zelo izplačalo. Še zadaj najdemo rešitev, pol ti ga dam pa za probat, da poveš če je za kej ta jajc
So se pa danes dokončno poslovile R888, no ena izmed njih. Pač prišlo do platna in nisem hotu reskirat pa še naprej vozit, da mi je kje ne raznese. Tako da vsega skupaj ene 8 krogov, najboljši čas pa šele 3. najboljši do zdaj
Prvič s sovoznikom, drugič pa sam in 1.1s hitreje. Pač zmanjkalo časa za igrat se s tlaki, no pa tudi gume je zmanjkalo
Sem pa probal peljat od kolega original 172 ravno na odseku kjer je bila včasih GHD Čabar in morem rečt da se kar lepo pelje original podvozje. OK, manjka mu optika pa mogoče zadnji stabilizator, ampak samo delovanje vzmeti+amortizerjev pa je zelo dobro.
Še to, danes sem bil izredno presenečen (pozitivno) nad 6 let starimi Sava Eskimo S3
P.S.: Drmo, še enkrat hvala za čas in trud glede fedrov, se je zelo izplačalo. Še zadaj najdemo rešitev, pol ti ga dam pa za probat, da poveš če je za kej ta jajc
Ma ne, itak 16" od RS-a so zdej naprodaj, plehnatih 15" zdej tud ne rabm več, 14" mam pa zdej do naslednje plače gor in jih bom obdržou, da jih dam gor ob prodaji avta. Tako da od zdej naprej se bom vozu s "Sparco" in pač drugo leto z enimi 15".
Kljub temu da naj bi bili enkrat trši kot od RS-a, sploh ni neudobno, celo bolje kot prej je
Tako da za spredaj je zmaga, samo še rebound si nastavim pa smo.
Smo vozili v dežju za nazaj ves čas in so čist OK
Seveda ni neka športna guma, samo jamranje da so Save slabe v mokrem je očitno odveč. Ali pa so boljše ko so stare. Ali pa vozim kot star ata 
@Drmo, še enkrat hvala za čas in trud glede fedrov, se je zelo izplačalo. Še zadaj najdemo rešitev, pol ti ga dam pa za probat, da poveš če je za kej ta jajc
@Nightmare, ni problema, samo mislim da te bo prišlo dražje 2x gume menjat, kot pa da jih kupiš. Jih dam recimo da po nabavni+kar sem dal na njih, še vedno ugodno
@Drmo, še enkrat hvala za čas in trud glede fedrov, se je zelo izplačalo. Še zadaj najdemo rešitev, pol ti ga dam pa za probat, da poveš če je za kej ta jajc
@Nightmare, ni problema, samo mislim da te bo prišlo dražje 2x gume menjat, kot pa da jih kupiš. Jih dam recimo da po nabavni+kar sem dal na njih, še vedno ugodno
Evo tako so sezono končale "track" gume:

Takole pa zgledajo zimsko/track feltne ko iz njih spucaš par let staro umazanijo:

Vizualno pač niso najlepše ohranjene, kaj čmo. 2 sem dal poravnat, 2 sta OK. Mogoče jih dam pred poletjem na novo barvat, ker niso nikjer spraskane, samo oluščena barva. Bomo vidl, za čez zimo bodo pač take
Aja še to...če rabi kdo za sprobat Whiteline zadnji stabilizator (Clio II, Twingo II), se lahko zmenimo. Ga "na veliko" ponujam na probo okrog, pa ga nihče noče probat. Jaz bi bil zelo vesel če bi imel to možnost, predno sem dal 200€ "na blef" in sploh nisem vedel kaj lahko pričakujem.
Če je kakšen kandidat, naj pošlje PM. Premontiram lahko jaz, ni problema

Takole pa zgledajo zimsko/track feltne ko iz njih spucaš par let staro umazanijo:

Vizualno pač niso najlepše ohranjene, kaj čmo. 2 sem dal poravnat, 2 sta OK. Mogoče jih dam pred poletjem na novo barvat, ker niso nikjer spraskane, samo oluščena barva. Bomo vidl, za čez zimo bodo pač take
Aja še to...če rabi kdo za sprobat Whiteline zadnji stabilizator (Clio II, Twingo II), se lahko zmenimo. Ga "na veliko" ponujam na probo okrog, pa ga nihče noče probat. Jaz bi bil zelo vesel če bi imel to možnost, predno sem dal 200€ "na blef" in sploh nisem vedel kaj lahko pričakujem.
Če je kakšen kandidat, naj pošlje PM. Premontiram lahko jaz, ni problema
Saj to govorim, da mi ga ni problema posodit za kakšen dan/teden, pa sam sprobaš kako in kaj
Jaz nisem verjel angležem ki so govorili da je to pol čist drug avto, dokler ga nisem sam probou. Razlika je res kot dan in noč, veliko bolj odziven je na volanu, lažje spreminja smer in več gripa spredaj nasplošno. Slaba stran je edino ta da je ritka še bolj živčna kot je že, samo ni pa zdaj to spet da bo skoz plesalo. Razlika pa je. Za čez zimo si bom dal mehkejšo nastavitev, ker vemo kako se pelje Clio v snegu
Jaz nisem verjel angležem ki so govorili da je to pol čist drug avto, dokler ga nisem sam probou. Razlika je res kot dan in noč, veliko bolj odziven je na volanu, lažje spreminja smer in več gripa spredaj nasplošno. Slaba stran je edino ta da je ritka še bolj živčna kot je že, samo ni pa zdaj to spet da bo skoz plesalo. Razlika pa je. Za čez zimo si bom dal mehkejšo nastavitev, ker vemo kako se pelje Clio v snegu
Angležem jakmetek napisal/-a:Jaz nisem verjel angležem ki so govorili da je to pol čist drug avto, dokler ga nisem sam probou. Razlika je res kot dan in noč,
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
No, če bi določene poslušali je vse kar dajo na avto "najboljša investicija" in si raje zvrtajo luknjo v koleno kot, da bi rekli kakorkoli drugače ali pa mogoče kaj utemeljili in bolj podrobno razložili kje in kako se pozna.
Tako, da dokler se take zadeve ne da na avto ali jo testira, ne moreš vedeti koliko se pozna.
Kmetek pohvalno od tebe, da si pripravljen tole posoditi komu. Verjamem, da bi s tem koga prepričal, da je dobra investicija predvsem ker eno so besede, drugo je pa vožnja in lastno testiranje.
Kmetek pohvalno od tebe, da si pripravljen tole posoditi komu. Verjamem, da bi s tem koga prepričal, da je dobra investicija predvsem ker eno so besede, drugo je pa vožnja in lastno testiranje.
Ma ne da je žalostno, samo na vseh forumih si samo ti napisal izkušnje, lahko da je tudi Rok, samo tega nisem zasledil.UrbanD napisal/-a:Angležem jakmetek napisal/-a:Jaz nisem verjel angležem ki so govorili da je to pol čist drug avto, dokler ga nisem sam probou. Razlika je res kot dan in noč,Žalostno da je treba tuki mešat angleže, ko pa ma tortilc to zadevo že dobre 2 leti in jz eno leto
in oba vsem že od prvega dneva govoriva da je to res najbolša investicija v podvozje pa tega noben ni verjel očitno
Vem da angleži so pač taki da nočjo priznat da neki ni v redu in da so zadevo preplačali, samo vseeno, tistim ki hodijo na piste sem pač "verjel"
Rad bi ga posodil izključno iz enega razloga. Ker bi tudi sam rad videl da bi mi nekdo ponudil stvar za sprobat predno sem dal ne ravno malo denarja za nekaj kar sploh ne veš kako se bo na koncu obneslo. In če bi lahko takrat dal nekomu 20€ da mi to zmontira in se vozim en teden, sploh ne bi razmišljal
Skratka meni je super stvar, če kdo ne verjame ali pa ga zanima, naj proba. Silit ne mislim nobenga, tist ki je pa res zainteresiran, bo pa pisal na PM, stvar rešena
Sej ni panike
Mislm da je Rok to govoru samo osebno in ne na forumu; jz sm pa tut tuki gor meu nekoč napisane občutke itd.
Je pa res da je fino tako stvar sprobat prej sploh zato ker ni malo denarja ja. Jz sm jo lahk sprobu na njegovm avtu zato
Angleži so pa itak razred zase
Če overall pogledaš, ko vprašaš kako bolj konkretno stvar nobenga odgovora na forumih... Mogoče se najde EN čez kak MESEC ali DVA
Ko pa vprašaš kere feltne pašejo al pa v kero barvo dat 2012 feltne, je pa v prvih nekej minutah tko 10 odgovorov in več
OK da ne bom preveč offtopic
Drugo leto če boš za, zbiram eno klapo k bi šli na par evropskih dirkališč
več pa na rs-meetu
Je pa res da je fino tako stvar sprobat prej sploh zato ker ni malo denarja ja. Jz sm jo lahk sprobu na njegovm avtu zato
Angleži so pa itak razred zase
Če overall pogledaš, ko vprašaš kako bolj konkretno stvar nobenga odgovora na forumih... Mogoče se najde EN čez kak MESEC ali DVA
Ko pa vprašaš kere feltne pašejo al pa v kero barvo dat 2012 feltne, je pa v prvih nekej minutah tko 10 odgovorov in več
OK da ne bom preveč offtopic
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold