Od bivšega predsednika kluba...gagi'd hype napisal/-a:Sm se že mal po glavi začel praskat, (če jo še mam)...
Nism pa vedu da se je pri mojm glava menjala, vsaj v kratkm ne...
Clio 1.8 16v (brm brm brm)
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Živjo forumaši! Uglavnem motor je komplet skupaj razen senzorja za nivo olja...
Pa ubistvu ni to bistvo
Če mi kdorkoli lahko pomaga... Rabim Zaganjač za 1.8 16v, servo črpalko, ki paše od mnooogo modelov renault (megane 1.4 16v, 1.6 16v, Laguna 1.6-2.0 16v, stari model lagune 1.8 itd....
to je kar mi manjka... Lamela sklopke gre k stričku Sinterju na karboniranje. Volanska letev gre na obnovo (hvalabogu dokler je razdrto...), vse cevi vode bodo nove, vsa motorna inštalacija bo na novo "predihtana"... itd.
PS: rabim še en nasvet: Kayaba amortizerji Gas-A-Just.. Je to za kaj? ALi rajši še Bilsteine namontiram zadaj?... Spredaj je namreč B8+Prokit....
Lp. Dani
Pa ubistvu ni to bistvo
to je kar mi manjka... Lamela sklopke gre k stričku Sinterju na karboniranje. Volanska letev gre na obnovo (hvalabogu dokler je razdrto...), vse cevi vode bodo nove, vsa motorna inštalacija bo na novo "predihtana"... itd.
PS: rabim še en nasvet: Kayaba amortizerji Gas-A-Just.. Je to za kaj? ALi rajši še Bilsteine namontiram zadaj?... Spredaj je namreč B8+Prokit....
Lp. Dani
Servo črpalko ima skor ziher uporabnik megane96 na zalogi.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG