Jurre, realna poraba je med 6.8 in 7.2; sicer pa tako kot si že sam opazil zadeva lahko veliko oscilira. Da se tudi pod 6.0 relacijo, sam more it veliko dol, pa zelo lahkotno z nogo
Sam ga imam že cca 50k km pa sem še vedno zadovoljen in avto je še vedno BP.
no kul, bomo vidl, mal se bo treba navadit vozit pa bo kok pa kj km naredis na tank? Ta tank sem mel nekje 7,5 porabo pa malo cez 600km, je pa res da se dosti po mestu vozim pa da sem sel pred rezervo tankat.
vceraj iz trgovine pripeljal nove zimske copate - ultragrip 8 (bi vzel continentalke kot sem jih mel na prejsnjem pa jih ne dobim nikjer vec). Glede na to da so ze 7-ko zelo hvalili in da je 8ka se boljsa mislim da ne bo problema.
Ugotovil sem, da tudi v tega cliota ne mores dati 4 gum v prtlaznik pokonci, ceprav je vecji
En dan jih bo se treba montirat....
pa ena mal shopirana slikca
Zadnjič spremenil jurre, dne 27 Okt 2011, 20:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Jaz sem šel z UG7 na streho pred leti in imam podzavesten odpor do njih, kajti tisti ovinek bi z letnimi speljal brez problema. Bilo je pa glih tak čas, 14 dni po menjavi letnih z zimskimi čikagumiji.
Drugače pa Jurre, čestitke za nakup!! Sej zdej te več ne bo na cesti za spoznat, če ne boš kej polimou.
ja, sem se navadil no, kaj cem...ceprav je bil ze drugi dan precej prasen pral ga pa sploh se nisem hotel sem ga zadnjic, da bi imel se alu feltne ciste pa ni bilo casa...
Je pa fino ko je na zgornji fotkah tudi prasen pa se od kjer sem slikal sploh ne vidi
Si kaj preveril kje so narejene gume ? Ker jaz sem danes na svojih novih UG8 našel napis ''made in Poland'' Mam pa isto dimenzijo kot ti ( 185/60 R15 ).