error90 tvoj pa tud
Clio RS 182 CUP Arctic blue
Gume so Regal racer 205-40-17, so dobile priloznost, da se izkazejo ...
Zaenkrat se nic feedbacka, ker so naredile manj kot 100km, pa tudi temperature niso vec roznate, tako da so testiranja za letos po vsej verjetnosti zakljucena. Bomo videli naslednjo sezono 
Izgledajo pa takole in so res kar precej podobne Parada-m

Izgledajo pa takole in so res kar precej podobne Parada-m
ManIAK, verjetno bom s tem vprasanjem izpadel nerazgledan, ampak obrnil sem pol interneta okrog, pa nikjer nisem zasledil kaksne uporabne informacije glede tvojega vprasanja
Mi lahko kaj vec poves o TW? Po pravici povedano se mi ne sanja, kaj to je
Symon, ocitno se po nasih koncih potem vozi se en tak clio ali pa je le slucajno zasel sem
. Vceraj me je avto pridno cakal doma. M3-ja pa res nebi izzival, ker bi zelo hitro lahko izpadel "pocasen" 
Symon, ocitno se po nasih koncih potem vozi se en tak clio ali pa je le slucajno zasel sem
Aha, no za to sem pa ze kdaj slisal hehe
Hvala za informacijo 
Danes sem se malo sklonil, pa preveril vase navedbe. In sicer je imel ManIAK kar prav, TW je manj kot 300, natancneje 280
Pa se ena slika, letnemu casu (koncno) nekoliko bolj primerna:

--
Lp, Matjaz
Danes sem se malo sklonil, pa preveril vase navedbe. In sicer je imel ManIAK kar prav, TW je manj kot 300, natancneje 280
Pa se ena slika, letnemu casu (koncno) nekoliko bolj primerna:

--
Lp, Matjaz
Zadnjič spremenil DreamWalk, dne 25 Okt 2011, 03:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Clio RS 182
Ne, tudi tako visoko nismo varni.
--

Ne, tudi tako visoko nismo varni.
--

kaj, a so ti vrata prestrelil? prokleta banda fovšliva

1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Jaz bi prej reku, da so poskušali vdret...
Ajej. Kaj so ti odnesli? Da bi jih z zarjavelo britvico kastriral!
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.