clio 1.4 16v problem

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
nejc ruparcic

clio 1.4 16v problem

Odgovor Napisal/-a nejc ruparcic »

kolega ima cliota 2 1.4 16v letnik 2001 in se je pojavil problem ko se je peljau proti domu. padal je dež tako da je bil avto na vlažnem.med vožnjo so posvetile naslednje lučke za volan, abs,airbag,ročna in servis potem je avto ugasnil in nekaj časa ni prižgal. ko ga je prižgal je zasukal volan volan se je avtomatično vrnil ga je zabijal tako da niti zavit nisi moral po parah urah ponovno prižgemo avto in normalno dela ali je to možen vzrok vlaga??? prosim za pomoč!!
Uporabniški avatar
flashridr
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a flashridr »

Ne boš vrjel ampak ta problem imam jaz ko nažigam muziko in mi napetost pade zlo nizko. Izgleda računalnik avtomatično izklopi porabnike za varčevanje z energijo. Imel sem pa simptome prižiganja lučk, trd volan (servo izklopi), ABS lučka prižge..... Samo da meni ni ugasnil. Ko se je aku napolnil je bilo vse normalno.

LP Anže
Državni prvak EMMA ESPL Expirienced 2 Woofer 2011
Državni prvak EMMA ESPL Advanced Trunk 2 Woofer 2012
Montaža avtoakustike Boss Audio Systems Kranj
nejc ruparcic

flashridr napisal/-a:Ne boš vrjel ampak ta problem imam jaz ko nažigam muziko in mi napetost pade zlo nizko. Izgleda računalnik avtomatično izklopi porabnike za varčevanje z energijo. Imel sem pa simptome prižiganja lučk, trd volan (servo izklopi), ABS lučka prižge..... Samo da meni ni ugasnil. Ko se je aku napolnil je bilo vse normalno.

LP Anže
možn ker takrat ko je to delalo use luči so zelo slabo svetile šipe so šle zelo počas dol volan sploh nisi mogel obrnit ti ga je kuj nazaj zabilo tko da čudno potem smo ga užgali na kable in sedaj normalno dela ampak avto bo potrebno pelajti k električarju da se pregleda
Uporabniški avatar
flashridr

po vsej vrjetnosti je šel alternator ali pa je akumulator tako slab da se ne fila nič več.

LP Anže
Uporabniški avatar
smiley
Kraj: Koroška

Re: clio 1.4 16v problem

Odgovor Napisal/-a smiley »

nejc ruparcic napisal/-a:kolega ima cliota 2 1.4 16v letnik 2001 in se je pojavil problem ko se je peljau proti domu. padal je dež tako da je bil avto na vlažnem.med vožnjo so posvetile naslednje lučke za volan, abs,airbag,ročna in servis potem je avto ugasnil in nekaj časa ni prižgal. ko ga je prižgal je zasukal volan volan se je avtomatično vrnil ga je zabijal tako da niti zavit nisi moral po parah urah ponovno prižgemo avto in normalno dela ali je to možen vzrok vlaga??? prosim za pomoč!!
masa...
nejc ruparcic

Re: clio 1.4 16v problem

smiley napisal/-a:
nejc ruparcic napisal/-a:kolega ima cliota 2 1.4 16v letnik 2001 in se je pojavil problem ko se je peljau proti domu. padal je dež tako da je bil avto na vlažnem.med vožnjo so posvetile naslednje lučke za volan, abs,airbag,ročna in servis potem je avto ugasnil in nekaj časa ni prižgal. ko ga je prižgal je zasukal volan volan se je avtomatično vrnil ga je zabijal tako da niti zavit nisi moral po parah urah ponovno prižgemo avto in normalno dela ali je to možen vzrok vlaga??? prosim za pomoč!!
masa...
akumolator pregledan je uredu alternator fila normalno mehanik je rekel da je prišla vlaga v releja nad stopalkam za gas in da bo treba to podret in pogledat
Uporabniški avatar
flashridr

No pol pa še preglejte od kje je vlaga prišla
Odgovori