x2schik napisal/-a:Lep, zgleda kot nov!!!
Megane RS 225 by: error 90
Hvala za komentarje.
Evo danes sem že dobu novo vozniško, sicer začasno ampak je dovolj da se lahko vozim po sloveniji. Sedaj lahko končno vozim avto
Sem bil pa že štorast in sem po prevem prevoženem kilometru ponesreči po robniku podrsal zadnjo desno feltno. Je samo barva ampak sem bil jezen ko ris. Avto se pa pelje super. Treba se bo navadt na števc gledat ker je 50km/h kar težko vozt.
Sedaj pa eno uprašanje. Kje je kle v Novem mestu kakšen majster da bi mi probov feltno spolirat al pa preštrihat. Ni dosti ampak dost je da vem da je tm praska
Ved da vidic popravlja feltne ampak je drag. Pa feltna ni poškodovana. Za poliranje vem za unga pr bivšem novoteksu. Morda še kdo?
Aja pa še to... a ma kdo kako polirno pasto za alumini polirat? Rabim samo za izpuh. Ali pa kje kle v nm se da kej tazga kupt (po ugodni ceni sevede)
Evo danes sem že dobu novo vozniško, sicer začasno ampak je dovolj da se lahko vozim po sloveniji. Sedaj lahko končno vozim avto
Sedaj pa eno uprašanje. Kje je kle v Novem mestu kakšen majster da bi mi probov feltno spolirat al pa preštrihat. Ni dosti ampak dost je da vem da je tm praska
Aja pa še to... a ma kdo kako polirno pasto za alumini polirat? Rabim samo za izpuh. Ali pa kje kle v nm se da kej tazga kupt (po ugodni ceni sevede)
To je tole ne?
http://www.labong-dizajn.com/kontakt.aspx
Samo kako da imajo dva naslova? Za folije lept pa feltne pa to majo kle pr vidicu? Glih prav ker mislim dat spredn konc v prozorno folijo.
http://www.labong-dizajn.com/kontakt.aspx
Samo kako da imajo dva naslova? Za folije lept pa feltne pa to majo kle pr vidicu? Glih prav ker mislim dat spredn konc v prozorno folijo.
Evo danes je bil zadni dan na letnih gumah in 18" platiščih in sem šel malo na turico mal saje skurt in povprečno porabo dvignt. Še zmeraj kaže 10.7 kar se meni ne zdi veliko glede na to kok je bilo napisano da bo poraba minimalno 12l+

Slike so narejene na bazi 20. Cesta suha nič listja po cesti razen na vrhu je nekdo drva šlajsov iz gozda in je blato bilo na cesti. Edin ceste ne poznam in ga nism upal bol stisnt. Študeram če bi dal filmček gor

Slike so narejene na bazi 20. Cesta suha nič listja po cesti razen na vrhu je nekdo drva šlajsov iz gozda in je blato bilo na cesti. Edin ceste ne poznam in ga nism upal bol stisnt. Študeram če bi dal filmček gor