No pa dajmo spet malo. 2 petka nazaj so mi na parkirišču poskrbeli, da je feltna pršla bolj do blatnika.

Prijazni ljudje, kaj čš...je**m ga v usta.
Na slikah ni videt vendar so popraskana tudi vrata in letvica.
Cilji, ki sem jih mel že pred tem niso bili še realizirani, ker med vikendi enostavno nisem imel časa. Upam, da se enkrat pokaže priložnost za tole it ocenit na zavarovalnico pa porihtat. Kljub temu sem reku, da bi uveljavljal še eno mal večjo prasko na odbijaču, doplačal prb. 70€ pa da mi uštimajo cel prednji odbijač, če se že barva meša. Razmišljal sem tudi, da bi dal obenem barvat še kljuke in letvice okol in okol avta, pa ne vem, trenutno se mi res ne daje nekega večjega denarja za avto...že tko me čaka registracija v začetku januarja, pa tud zadnje zavore so me začele spet zaj**avat, bo treba poštimat.
Če ima kdo kaj časa lahko naredi v PS-u eno sliko kako bi zgledalo, bi bil zelo zadovoln za ta sneak preview.
P.S.: Gume na sliki prodam za 2 pira, če kdo rabi... 185/60R15 Michelin Energy E3A DOTxx05 cca. slabih 3mm profila. Če ne bi mel 17" za poleti bi jih fural še eno sezono, saj se zelo počasi obrabljajo.
Lp Blaž