http://www.mojvideo.com/video-moj-clio- ... 321082b54e
Clio RS 172 Monaco Blue on pro-kit
Dons sm se že zgodi vstal samo, da bi zamenjal gume na RS-u. Tkole je blo potem... mal poklical lokalne vulkanizerje in se odloču za Savine S3+
In že šel prpravit prostor za vetrnice

Varno naložene

Še zadnja letošna fotka RS-a z letnim setupom

Pol so pa fantje na brzino zamenjal valarje
In zgleda tkole

Zdej pa lohk snega zapade 1m zarad mene
RS is ready to go on snow
Lp
In že šel prpravit prostor za vetrnice

Varno naložene

Še zadnja letošna fotka RS-a z letnim setupom

Pol so pa fantje na brzino zamenjal valarje
In zgleda tkole

Zdej pa lohk snega zapade 1m zarad mene
RS is ready to go on snow
Lp
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
No tako hudo pa spet ni. Res da je najsibkejsa tocka te gume ravno dez oz. vlaga, samo ni to zdaj kar za ubit se. So cist spodobne gume, ce imas kaj pameti v glavi in izkusnje v rokah.
Je pa res da jaz recimo bi vseeno dal kaj boljsega na RS-a, ker znas bit prehiter predno se zaves in prides na mejo oprjema.
No, ce je Symon prezivel, bos tudi ti
drgac ET mas pa skor enak, tko da tuki je razlika samo v sirini feltne
Je pa res da jaz recimo bi vseeno dal kaj boljsega na RS-a, ker znas bit prehiter predno se zaves in prides na mejo oprjema.
No, ce je Symon prezivel, bos tudi ti
drgac ET mas pa skor enak, tko da tuki je razlika samo v sirini feltne
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Valda se ne držijo kot letne, zelo verjetno tudi slabše kot kake druge zimske. Ampak jaz sem prevozil dve sezoni in tok-tok (trkam na les) se ne spomnim nobene čudne situacije. Če pa že malo odnaša po mokrem je pa to dokaj linearno oziroma brez kakih pretresov. Upam, da bo tudi tretjo sezono šlo brez pretresov.
Prou Hudo izpade!
glede gum nism nek strokovnjak lohk pa sam povem da recimo na svojmu meganu imam mislm da neke kormoranke(kupil jih je še oče ko je imel megana) in lahko povem to je guma za ubit po mokri cesti dobesedno te nese vn če preveč prpelš v ovink :S prou čutiš kako vibriira oz drsiš po cesti....sreča da je tuki zima da pridejo zimske in drugo leto da nevidim teh kao za letne.
LP.
glede gum nism nek strokovnjak lohk pa sam povem da recimo na svojmu meganu imam mislm da neke kormoranke(kupil jih je še oče ko je imel megana) in lahko povem to je guma za ubit po mokri cesti dobesedno te nese vn če preveč prpelš v ovink :S prou čutiš kako vibriira oz drsiš po cesti....sreča da je tuki zima da pridejo zimske in drugo leto da nevidim teh kao za letne.
LP.