ITBji?clio open napisal/-a:Neki čudn body kita tole ma brez sesalnga...?
Renault Clio Maxi
če kdaj sladoledarja dokončam kot se spodobi, bi si šel maxija nardit ker je res klobasa od avta, za V6 bodykiti so pa mislim da že pod 800 funtov kompletni ko sem gledal.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Ce ma kdo prevec dnara... http://www.rally24.com/rally-cars-for-s ... -5915.html
Nikol se nism zanimal za clio II ali III vem samo,da je V6 nekam napihnen.Zato mi je ta deloval kot V6.Vedel sem samo,da MAXI definitivno ni.5 GTT napisal/-a:Kaj tebi zgleda to V6 kit? Kit od V6 je čist identičen Cliu V6. To je pa bolj neki S1600 ja ali tudi nič od teganightmare napisal/-a:Ni tole clio II z body kitom od V6?
http://www.forum-auto.com/pole-techniqu ... 356926.htm
evo tale link sm dobu... malo za pofirbcat pa oči napast
hehe
Lp Boštjan:)
evo tale link sm dobu... malo za pofirbcat pa oči napast
Lp Boštjan:)
To je en sam oddušek in sicer je to cev, ki gre v notranjosti plenuma, je pa del sistema za odvod oljnih hlapov iz motorja. Zarad pomanjkanja prostora gre pri maxiju pač skozi plenum. Potem pa gre to naprej v separator bencinskih/oljnih hlapov in od tam naprej olje nazaj v karter, bencin pa v posodico.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Re: Renault Clio Maxi
Našel tole, dirkalni motor za Maxi-ja, pripravljen v Španiji. Vidi se tudi čisto drugačen most in roke.

Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Nup, mislm da so 50mm. 
Pa a si prepričan, da je v Španiji? Jst mam zaveden, da je bil na pogled tak motor v Maxiju s serijsko št. 23, je pa bil motor narejen v Cupissolu in je bil prvak v Franciji leta 2008.
Pa a si prepričan, da je v Španiji? Jst mam zaveden, da je bil na pogled tak motor v Maxiju s serijsko št. 23, je pa bil motor narejen v Cupissolu in je bil prvak v Franciji leta 2008.
Clio 2.0 16V Williams 94'

Ja Drmo, res niso 37mm
Ne vem Robi, tole sem zasledil na Španskem forumu, mogoč ti je znan nick Carmel? Če sem prav prebral, je on lastnik/voznik/član ekipe, kjer so tale motor dali v Maxi-ja. Sej verjetno je edini take barve, tako da boš ti bolj vedu kateri točno je.
Še par slikc tega motorja:

Bil naj bi pa v tem avtu:

Čeprav je tam tudi ena slika Megane-a, tako da ne bom nič za zihr reku
Ne vem Robi, tole sem zasledil na Španskem forumu, mogoč ti je znan nick Carmel? Če sem prav prebral, je on lastnik/voznik/član ekipe, kjer so tale motor dali v Maxi-ja. Sej verjetno je edini take barve, tako da boš ti bolj vedu kateri točno je.
Še par slikc tega motorja:

Bil naj bi pa v tem avtu:

Čeprav je tam tudi ena slika Megane-a, tako da ne bom nič za zihr reku
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku