osvetlevanje ovinkov - clioIII

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
bobo.89
Kraj: Ljubljana

osvetlevanje ovinkov - clioIII

Odgovor Napisal/-a bobo.89 »

Živjo,
zanima me, kako spremit kot volana za vžig žarnic za osvetlevanje ovinka pri cliu III letnik 2006? torej, žarnice se trenutno zasvetijo, ko zavrtim volan za približno 1/4 kroga, kar se zgodi pri skoraj vsakem ovinku, rad bi pa imel naštimano, da se mi žarnice za razvetlevanje ovinkov prižgejo, ko zavrtim volan za polovico...upam da sem dovolj jasno opisal svojo željo :D
hvala za pojasnila in pomoč!
Uporabniški avatar
UrosJ
Kraj: M. Sobota

Odgovor Napisal/-a UrosJ »

aja to clio ma? ka je to bila dodatn aoprema ali majo to vsi novejsi?
bobo.89

to imam jaz v serijski opremi dinamque luxe. v lučeh so tudi leče...te zadeve so baje zečeli ugrajevati v cliote III z omenjenimi paketi opreme.
nekateri imajo tudi senzorje za dež in pa automatsko klimo. jest automatske klimem hvala bogu nimam, sem iskal 3-vratno različico brez tega :D
bobo.89

http://www.shrani.si/f/2Q/x6/RlzjAut/imgp0313.jpg

@UrosJ tukaj se vidi ko imam prižgano žarnico za osvetlevanje ovinka, levo od leče
bobo.89

a res nima noben pojma o tej zadevi??
bobo.89

clio open napisal/-a:Razen s priklopom na računalnik se sigurno ne da. Pa še tam je vprašanje, če se da nastavljat glede na ° zasuka volana. Stvar je tako ali tako naštimana, da se prižiga le pri manjših hitrostih.

PS: zanimivo mi je, da se večina brani avtomatizirane klime, ko pa z ročno ni razlike v uporabnosti, le da je digitalen prikaz in opcija popolne avtomatike. Žarometi z lučmi za ovinek pa so bili z doplačilom.
glede klime mam malo slabše izkušne ko sem imel laguno...senzorji za zanavanje temperature, motorčki loput itd. čeprou clio nima 2 področne klime. kokrl kol, hvala za odgovor!
Odgovori