renault laguna-zaklepanje na dotik
če je prostoročna potem sem skoraj 100% da zapira tudi šipe! če ne drugače pritisneš 2x hitro na zaklep avta pa se zaprejo! pravim če se prej ne zaprejo same ko se zaklene!
lp
lp
Zadnjič spremenil UrosJ, dne 13 Okt 2011, 22:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Nevem no, mamo doma 2010 laguno 4control (180) ki ima to kartico da se sama zaklepa pa mam sam 2011 gt-line megana gt ki pa nima te kartice pa nevem (sem rabil avto in je bil glih tak v dobavi brez tega) če ma je fajn če pa nima pa mi tudi nič ne manjka! sem se navadil napram mojemu staremu meganu 2 ki je mel tudi to kartico ampak je tam ta rešitev bila zgrešena, da si moral pritiskat na kljukah tiste gumbe! potem ni delal kak gumb se ti ni odklenil ko si dal roko zmes si moral dobesedno enkrat za kljuko potegni pa nevem kaj! dočim je pa to na laguni boljše rešeno! tako da mislim da ma laguna 2 isto rešeno kot megane 2! nisem pa 100%!
Ta funkcija meni ni nevem kok pomembna , jaz osebno komot vozim avto brez tega, drugo je pa ko greš na parkirišču vztran od avta pa ti zatrobi in se vsi obrnejo
ti pa izpadeš ko đek, hja moj se pa sam zaklepa 
premisli! jaz bi osebno vzel rajši kaj drugega od opreme ki je bolj važno! Mam raje en air-bag več kot pa to!
lp
Ta funkcija meni ni nevem kok pomembna , jaz osebno komot vozim avto brez tega, drugo je pa ko greš na parkirišču vztran od avta pa ti zatrobi in se vsi obrnejo
premisli! jaz bi osebno vzel rajši kaj drugega od opreme ki je bolj važno! Mam raje en air-bag več kot pa to!
lp
-
laguna2003
Pri laguni 2faza1 se šipe samo zapirajo,tako da tiščiš na kartici gumb za zaklepanje,funkcije odpiranja pa ni.slovenc napisal/-a:Huh, mene pa zanima, kaj treba naredit, da se šipe same zapirajo in odpirajo? Imam prostoročno kartico, vendar mi ni nikakor uspelo usposobit tega. Ravno tako te luči 30s, treba na comp dat?
Prižig luči pa mislim da ima šele faza2.
Drugače pa fantje vzemite kdaj v roke knjižico z navodili,v kolikor nimate vsi lagun iz Italije.
Pa brez zamere.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
V knjigi piše za odpiranje in zapiranje, pa ne dela, zato torej moje vprašanje, če je potreben priklop...vojko1962 napisal/-a:Pri laguni 2faza1 se šipe samo zapirajo,tako da tiščiš na kartici gumb za zaklepanje,funkcije odpiranja pa ni.slovenc napisal/-a:Huh, mene pa zanima, kaj treba naredit, da se šipe same zapirajo in odpirajo? Imam prostoročno kartico, vendar mi ni nikakor uspelo usposobit tega. Ravno tako te luči 30s, treba na comp dat?
Prižig luči pa mislim da ima šele faza2.
Drugače pa fantje vzemite kdaj v roke knjižico z navodili,v kolikor nimate vsi lagun iz Italije.
Pa brez zamere.

v naprej se že opravičujem mojemu off topic odgovoru, več ko berem to temo, bolj opažam, da je marsikdo tukaj na tem forumu nepismen ali pa je enostavno povedano tup ko točak. Kaj vam manjka, da se vam nariše še za določerno stvar kako dela/ne dela, kdaj dela/ne dela, pri kateri opreme je pri kateri je ni. WTF??
laguna2003 to je pa samo za tebe, s tabo pa je nekaj hudo narobe al pa enostavno ne dojemaš kaj ti hočejo povedat, al si pa en otrok, ki si nekje nekaj prebral al pa slišal pa še sam ne veš kaj
moderator pa upam da zaklene to mlatenje slame
laguna2003 to je pa samo za tebe, s tabo pa je nekaj hudo narobe al pa enostavno ne dojemaš kaj ti hočejo povedat, al si pa en otrok, ki si nekje nekaj prebral al pa slišal pa še sam ne veš kaj
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Poglej še enkrat,piše samo samodejno zapiranje oken in strešnega okna.O odpiranju ni govora.Poglavje 1.03,in3.22[/quote]vojko1962 napisal/-a:V knjigi piše za odpiranje in zapiranje, pa ne dela, zato torej moje vprašanje, če je potreben priklop...
Sem danes probal še enkrat in zacuda res zapira. Glede luci sem pa bral na uk forumu, bi blo fajn met.

Če je prvi del letel name, poglej, sem sprobaval, ko sem kupil avto in ni delalo, včeraj sem pa še enkrat probal in je delovalo. Zakaj pa so forumi, če ne zato, da se kaj vpraša. Drugače najbolš, da se pusti samo galerija podforum in bomo samo "ooo, lepo" pisal.sinko napisal/-a:v naprej se že opravičujem mojemu off topic odgovoru, več ko berem to temo, bolj opažam, da je marsikdo tukaj na tem forumu nepismen ali pa je enostavno povedano tup ko točak. Kaj vam manjka, da se vam nariše še za določerno stvar kako dela/ne dela, kdaj dela/ne dela, pri kateri opreme je pri kateri je ni. WTF??