AVTO NE VŽGE-DIESEL

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
đaba

Odgovor Napisal/-a đaba »

zna bit akumulator ja, če poznaš koga ki ima kleme lahko hitro preverita če je to-to ;)
spincrus

Odgovor Napisal/-a spincrus »

maja1979 napisal/-a:..ja hvala...bom danes popoldan poskusila, pa upam, da je res sam akumulator šel :roll:
Imel sem isti primer, pri meni je bil akumulator :D
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Pri meni je bilo tako:

Prejšnji teden, ko je dovod goriva zabilo, so delali vsi štirje žmigavci nekaj časa. Ko smo spravili avto na vleko, ni hotelo potegniti ročne. Ko smo spravljali avto iz vleke, ni hotelo spustiti ročne, enkrat je še dalo kontakt, potem pa ne več (tema), pri varovalkah pa se je slišalo tk-tk-tk-tk-tk (precej hitro). Akumulator prazen, smo napolnili.

V torek pa mi avta ni hotelo niti odkleniti, sem moral s ključem (sem bil siguren, da je baterija v kartici fuč). Ko sem dal stisnil tipko v avtu za odklep, je pa začelo spet tk-tk-tk pri varovalkah, vendar hitreje. Akumulator bil zanič, potrebna menjava :?
Uporabniški avatar
Edoedo

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

a ni pr renojih tko da če je akomulator zanč, ko ga poskušaš prižgat ali pa storiti karkoli kar porbalja elektriko (recimo prižgat luči) da se zbezla števcu in se kazalci začnejo hitro in sami od sebe premikat.

LP
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Edoedo napisal/-a:a ni pr renojih tko da če je akomulator zanč, ko ga poskušaš prižgat ali pa storiti karkoli kar porbalja elektriko (recimo prižgat luči) da se zbezla števcu in se kazalci začnejo hitro in sami od sebe premikat.

LP
Ja, dokler je še kaj napetosti v aku-ju. Potem pa tema :lol:

Začne pa to delat pri varovalkah. Menda nekaj varnostno za računalnik, ker je lahko tudi prenizka napetost nevarna.
Odgovori