http://shop.ebay.fr/ultradma78/m.html?_ ... 513&_pgn=1
Avantime 3.0 V6 Privilege
Ja, hudo! In kako, da jest tega nisem najdu pa sem gledu vse možne eBay-e.
Spojler strehe je samo 35€, jest sm dal pa 240€ zanjga. Bom kupu eno stvar kle, aha...
Hvala
"EDIT": bom kupu ku*ca palca... stric je pravi fancoz in po francosko ignorira preostanek sveta, pošilja le znotraj celinske Francije
ga bom probu prepričat, da A, Slovenija obstaja in B, ni v tretji galaksiji paralelnega vesolja...
Spojler strehe je samo 35€, jest sm dal pa 240€ zanjga. Bom kupu eno stvar kle, aha...
Hvala
"EDIT": bom kupu ku*ca palca... stric je pravi fancoz in po francosko ignorira preostanek sveta, pošilja le znotraj celinske Francije
Zadnjič spremenil Drejchi, dne 09 Okt 2011, 18:37, skupaj popravljeno 2 krat.

ni problema... 
lih to mi je padlo v ok... verjetno mojster sploh ne ve kaksna je cena tega spojlerja...
"EDIT": joj... taki tipi grejo tudi meni na K... kot, da ni vseeno kam poslje, sej ti zaracuna visjo postnino...
dej ga probaj malo zagnjaviti, jaz tako vecX naredim, ko kupujem kaj na eBayu in navadno mi jih uspe prepricati...
lih to mi je padlo v ok... verjetno mojster sploh ne ve kaksna je cena tega spojlerja...
"EDIT": joj... taki tipi grejo tudi meni na K... kot, da ni vseeno kam poslje, sej ti zaracuna visjo postnino...
dej ga probaj malo zagnjaviti, jaz tako vecX naredim, ko kupujem kaj na eBayu in navadno mi jih uspe prepricati...
Zadnjič spremenil russia, dne 11 Okt 2011, 02:33, skupaj popravljeno 2 krat.
http://renault.tv/en_GB#/new/videos/152 ... s-avantime
Zanimiv filmček ob desetletnici srečanja iz Renault tv.
Zanimiv filmček ob desetletnici srečanja iz Renault tv.
Avantime 3.0 V6 Privilege, Twingo Gordini 1.2 TCE
Evo danes sem pa zamenjal končnike na rokah in naenkrat je kar nekaj težav izginilo, ampak škoda ker se je pojavilo nekaj novih ropotov.
Drejchi koliko so te prišli amortizerji in kje si rekel da si jih našel.
Aja pa še en nov vir za tvoj spis o Avantimu:
http://www.espacefreunde.de/forum/index.php/t/24506/
Zanimivo v Slovenijo prodanih 32.
Drejchi koliko so te prišli amortizerji in kje si rekel da si jih našel.
Aja pa še en nov vir za tvoj spis o Avantimu:
http://www.espacefreunde.de/forum/index.php/t/24506/
Zanimivo v Slovenijo prodanih 32.
Hud filmček, zelo. Pivo tistemu, ki ga zripa z renault.tv
Aaa... no, no... Avantime se pelje dobro, če je le podvozje takšno kot mora biti. Moji Koniji so bili ~400€ če se prav spomnim. Letos sem na njih prevozil dobrih 10kkm in en RaceLand
zadovôljen in zadovoljén...
pa en me draži z original 18" Olimpye feltnami... vrag ga pocitraj, jest bi to meu... provizija tistemu, ki mi jih najde
Aaa... no, no... Avantime se pelje dobro, če je le podvozje takšno kot mora biti. Moji Koniji so bili ~400€ če se prav spomnim. Letos sem na njih prevozil dobrih 10kkm in en RaceLand
pa en me draži z original 18" Olimpye feltnami... vrag ga pocitraj, jest bi to meu... provizija tistemu, ki mi jih najde

Mah kje... saj pravim, se je naredil francoza in ignoriral moje povpraševanje, če bi blagovolil poslati v tako eksotično državo, kot je Slovenija. Sem nalašč napisal Slovenia, EU
In, da ne bo tako malo slikic na tej strani in le debata, ki naključnega obiskovalca, najverjetneje ne zanima...
tipičen slovenski par, bi si za poroko sposodil kaj "luksuznega", najverjetne kako švabsko kočijo, črne, pogrebniške nebarve
, kot je to storil brat. Mi2 sva se odločila, da uporabiva svoja avtomobila in moram reči, pred mestno hišo smo bili kar atrakcija za turiste. Žal sta avtomobila lahko tam ostala le nekaj minut, nato ju je bilo potrebno odpeljati ven iz območja za pešce, a kljub temu, prihod je bil fenomenalen 

eno leto stare fotke... sedaj jih lahko objavim. Žal še stara barva na Avantimeu
In, da ne bo tako malo slikic na tej strani in le debata, ki naključnega obiskovalca, najverjetneje ne zanima...
tipičen slovenski par, bi si za poroko sposodil kaj "luksuznega", najverjetne kako švabsko kočijo, črne, pogrebniške nebarve

eno leto stare fotke... sedaj jih lahko objavim. Žal še stara barva na Avantimeu

Ja, še ena francoska spletna stran, ki se sicer zaveda, da svet obstaja tudi izven meja kontinentalne Francije, morda Korzika
a sprejema le konfliktne načine plačila, bančno nakazilo, poštno nakazilo ali gotovina.
Ni šans, če ni PayPal-a, se ne grem!
Pa še, da se bi z njimi menil v francoščini?! Google Translate zna mnogo, a še zdaleč ne dovolj
Pa še, da se bi z njimi menil v francoščini?! Google Translate zna mnogo, a še zdaleč ne dovolj

te francozi so res eni salabajzerji... ceprav sem jaz zdaj dobil enega na eBay.fr in mu ni problem poslati v Slo...Drejchi napisal/-a:Ja, še ena francoska spletna stran, ki se sicer zaveda, da svet obstaja tudi izven meja kontinentalne Francije, morda Korzikaa sprejema le konfliktne načine plačila, bančno nakazilo, poštno nakazilo ali gotovina.
ves slucajno, ce so to original deli ali od konkurence, ker imajo kar nizje cene... bolj konkretno me zanima za feltne...??
Khm, sedaj pa en zanimiv problem
Danes zjutraj sem opazil da je pedal sklopke moker in sem ugotovil da mi očitno pečka gretja na voznikovi strani spušča hladilno tekočino.
Problem je pa v tem da se mi niti sanja ne kako bi lahko prišel do nje brez da bi moral celo armaturo ven vreč.
Torej Drejchi a se ti mogoče kaj sanja kako bi se jo dalo najlažje zamenjat, glede na to da ti je uspelo že kar velik del avtomobila razstavit in tudi sestaviti nazaj,
Danes zjutraj sem opazil da je pedal sklopke moker in sem ugotovil da mi očitno pečka gretja na voznikovi strani spušča hladilno tekočino.
Problem je pa v tem da se mi niti sanja ne kako bi lahko prišel do nje brez da bi moral celo armaturo ven vreč.
Torej Drejchi a se ti mogoče kaj sanja kako bi se jo dalo najlažje zamenjat, glede na to da ti je uspelo že kar velik del avtomobila razstavit in tudi sestaviti nazaj,
Platišča najverjetneje prihajajo s kakega razbitega ali kako drugače odpisanega Avantime-a in so potemtakem original, rabljena in cenejša od novih.russia napisal/-a:ves slucajno, ce so to original deli ali od konkurence, ker imajo kar nizje cene... bolj konkretno me zanima za feltne...?
Morda so tudi nova, tista kupljena pri francoskih Renault dilerjih v Franciji, cenejša, kot ta pri nas, ki imajo draguljarsko ceno. Če kupim eno 18"-ko vsake dva meseca imam ravno vse štiri naslednje poletje
Ne, žal. Razdiral sem le osrednjo konzolo in nič drugega. Enkrat sem celo nekaj probaval, pa kmalu obupal, saj ni šlo tako lahko, kot sem si domišljal in videl pri Ecpace-u III. Armaturko imata, na prvi pogled sicer, skoraj identično.lesar napisal/-a:Torej Drejchi a se ti mogoče kaj sanja kako bi se jo dalo najlažje zamenjat, glede na to da ti je uspelo že kar velik del avtomobila razstavit in tudi sestaviti nazaj,
Navodila pa naj bi bla... dol pokrovi zvočnikov, odviješ vijake zvočnikov in jih odstraniš, odstraniš sončni senzor in reže prezračevanja, ven komande klime na obeh straneh in stranki zgornji pološči armaturke naj bi bili potem prosti...
Če ti rata, slikaj in objavi! Me zanima
Zadnjič spremenil Drejchi, dne 31 Okt 2011, 00:17, skupaj popravljeno 1 krat.