Nosilec motorja Clio III
Nosilec motorja Clio III
Pozdravljeni, pred 4 meseci sem svojega Clia zamenjala za novejšega in malo boljšo opremo Exeption, z avtom sem drugače zadovoljna na pooblaščenem servisu, kjer sem avto kupila so mi dali 1 leto garancije na motor in menjalnik. Avto je pri speljevanju in menjavanju prestav začel cukati, nakar so ugotovili, da je treba menjati zgornji nosilec motorja, avto ima prev 30.000 km let. 2007,sedaj pa me zanima, če lahko uveljavljam garancijo, (trgovec mi je sicer dejal, da je to potrošni material), kaj pa pravite vi poznavalci Renaultov ali se to lahko potroši pri 30.000 km, prosim za kakšne nasvete, lp.
tcg...renault clio
Pri 30.000 km bi moral bit nosilec še kot nov. Res da se sčasoma znuca ampak mislim da temu vseeno ne moreš reč potrošni material. Ne vem no.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Če je nosilec motorja fuč običajno trese cel avto, ko stoji na mestu. Ko dodaš malo gasa (recimo 200 obratov) ali vklopiš klimo, tresenje izgine.
Tvoji simptomi se mi zdijo drugačni, še posebej glede na 30K. Si ziher, da je nosilec?
Je pa s tem tako kot npr. z zavornimi diski - so potrošna roba. Ali jih lahko menjaš v garanciji je odvisno od tega, kaj piše v garancijskih pogojih in tvojih pogajalskih sposobnosti
Sicer pa pri dobrem popoldanskem mehaniku z neoriginalnim nosilcem strošek ne bi smel preseči 100€.
lp,
Luka
Tvoji simptomi se mi zdijo drugačni, še posebej glede na 30K. Si ziher, da je nosilec?
Je pa s tem tako kot npr. z zavornimi diski - so potrošna roba. Ali jih lahko menjaš v garanciji je odvisno od tega, kaj piše v garancijskih pogojih in tvojih pogajalskih sposobnosti
Sicer pa pri dobrem popoldanskem mehaniku z neoriginalnim nosilcem strošek ne bi smel preseči 100€.
lp,
Luka
To ni nujno, odvisno kater nosilec je problem. Drugače pa v 30kkm je res čudno da bi šel nosilec.DonLuigi napisal/-a:Če je nosilec motorja fuč običajno trese cel avto, ko stoji na mestu. Ko dodaš malo gasa (recimo 200 obratov) ali vklopiš klimo, tresenje izgine.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG