Ne vergla več [video[Megane, 1.4 16V, 2000]]

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Exhumator

Ne vergla več [video[Megane, 1.4 16V, 2000]]

Odgovor Napisal/-a Exhumator »

Evo, danes zjutraj je pa mene (spet) presenetil moj jekleni osliček :lol:
Odklenem avto, ključ v kontakt, počakam lučke, zalaufam... NIČ ... niti ne vergla, niti se zalaufa... nič. Včeraj je bila en podoben hec, ko je šel brat s tem istim avtom na pot in me je potem klical, da ga je nekje parkriral in da več noče vžgat (ob odhodu je vžgal v prvo)... sem prišel in sva potem nekako s kabli (in veliko potrpljenja) vsaj zalaufala avto, da ga je domov spravil.

Glede na to, da sem kar se mehanike in avtov tiče popolni laik, vas tukaj prosim za pomoč oz. ideje, kaj bi lahko šlo narobe. No, potem sem opazil še, da mi elek. pomikanje stekel dela veliko počasneje kot sicer... z voznikove strani pa tistega stekla na sovoznikovi strani sploh ne morem več odpirat, ker se ne odziva na gumb. Pa tudi voznikovo steklo gre gor/dol zeloooo počasi. Elektronika fuč, akumulator fuč, ...nekaj tretjega?

Video: http://www.youtube.com/watch?v=IO82VvlDQi8

Hvala vnaprej za vse ideje.
LP
E.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

Akumulator prvo zamenjaj. če še ne bo bolje avto na servis peljat in ga priklopit na tester.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

sm skor siguren da je akumulator! če maš še kje kak avto probaj zamenjat, pa boš videl če je to to :wink:
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Poglej kontakte na štarterju, drugače pa lahko da je hin akumulator.
Odgovori