Speedline vega vijaki
Speedline vega vijaki
Lp imam en problem, ko sem dal gor speedline vega platišča in sem šel par krogov na racelandu, so se mi vijaki odtegnali. Zadaj sem imel superturismo in je bilo vse ok, uporabil sem vijake od o.z na speedline platiščah.
Sedaj pa me zanima kakšne vijake ima original speedline vega? Ker zgleda da ti niso vredu.
Sedaj pa me zanima kakšne vijake ima original speedline vega? Ker zgleda da ti niso vredu.
- R19-racing
- Kraj: koper
Kaj maš pa zdej zaene vijake? Lahko enega slikaš da vidimo konus?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Hvala za odgovore, fora je v tem da ma malo drugače lukno noter kot o.z
Te superturismo imajo tako bolj ravno, speedline pa imajo lukno v črko V.
takole potem šrauf, ki ga imam prime čisto na vrho v krogu, znoraj lukne pa ima pomoje luft. Imam občutek da bi moral bit vijak bolj v konus, da bi bolj šel v lukno, imam prav?

vijak:

okrivam toplo vodo. Upam da mi bo kdo lahk povedal če so vijaki narobe, ker potem bom šel v nakup novih. Mogoče tude kakšne?
Te superturismo imajo tako bolj ravno, speedline pa imajo lukno v črko V.
takole potem šrauf, ki ga imam prime čisto na vrho v krogu, znoraj lukne pa ima pomoje luft. Imam občutek da bi moral bit vijak bolj v konus, da bi bolj šel v lukno, imam prav?

vijak:

okrivam toplo vodo. Upam da mi bo kdo lahk povedal če so vijaki narobe, ker potem bom šel v nakup novih. Mogoče tude kakšne?
To ziher niso original vijaki od avta. Verjetno imaš prav, mogoče bi moral bit bolj v konus. Sej če daš vijak v feltno in pol se iz notranje strani vidi mogoče. Ali pa občutiš če "kleca".
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG