Laguna I

Vse debate v zvezi z Renault Talismani, Lagunami, Megani in Clioti vseh letnikov
Odgovori
bober37

Laguna I

Odgovor Napisal/-a bober37 »

Pozdravljeni!

Pred nekaj dnevi sem postal lastnik lagune l.97.
ko sem pregledal avto, sem opazil voznikovim in sopotnikovim sedežem žice na katerih so modri konektorji. Ti konektorji so razmaknjeni, v ženski konektor pa je vtaknjen nek upor.. Za kaj se uporablja ta povezava? Gretje sedežev ali samozategovanje pasu??? Ali je kaj narobe če pustim v takem stanju kot je sedaj ali bi moral iztakniti upor in skleniti konektorja?

Pa še nekaj glede homologacijskega kartončka..
Prosil bi nekoga, ki ima homologacijski kartonček za Renault Laguno RT 1.8 bencinar, letnik 97, 1783ccm, 68kW/93km... če bi bil tako prijaten in preskeniral homologacijski kartonček ter mi ga poslal na mail: [email protected]

sam ga namreč nisem dobil zraven prometnega dovoljenja, prejšnji lastnik pa ga tudi ni imel..Potreboval bo ga zaradi podatkov o vozilu ( gume, ndm...)

najlepša hvala

lp
Uporabniški avatar
yaxo11

Odgovor Napisal/-a yaxo11 »

https://e-uprava.gov.si/e-uprava/emrvl.euprava

tu vpiši podatke tvojega vozila, notri imaš en gumb ''več informacij'' al neki takega in tam piše glede gum

Drugače pa pokliči na LPP in jih povprašaj če lahko dobiš duplikat
Uporabniški avatar
stajerc007
Kraj: Vitomarci

Odgovor Napisal/-a stajerc007 »

Ti kabli so za zategovalce varnostnih pasov in bočnih airbagov (airbage ni nujno da jih imaš,odvisno od opreme).Če vzameš upore ven se bo prižgala lučka za airgag na armaturi
So ljudje , ki vozijo Reno in so ljudje , ki ga ?°e bodo !
Odgovori